Connect with us

WOW

Bergaya Bagai Ratu, Hari Jadi Disambut Mewah Siap Ada Bodyguard Kacak!

Sambutan hari jadi merupakan antara momen yang sentiasa diingati setiap tahun. Setiap orang mempunyai pelbagai cara untuk merayakan hari istimewa tersebut sama ada meraikannya bersama keluarga atau pun teman-teman.

Ada yang menyambutnya dengan sederhana sahaja, namun ada juga yang menjadikan hari ulang tahun sebagai waktu untuk melaram sakan bersempena dengan bertambahnya umur.

Sambut hari lahir ke-25

Menerusi perkongsian daripada seorang pengguna TikTok dari Indonesia dikenali sebagai @herlinkenza, dia telah mengadakan sambutan hari lahirnya yang ke-25 dengan begitu meriah apabila mempersiapkan diri menjadi seorang ratu pada hari tersebut.

https://www.tiktok.com/@herlinkenza02/video/6934971339551919362?is_copy_url=1&is_from_webapp=v2

Diiringi bodyguard kacak

Hadir ke lokasi sambutan hari jadinya, Herlin telah tampil dengan baju gaun serba ungu dengan diiringi beberapa orang bodyguard kacak menaiki kereta mewah.

Advertisement
@herlinkenza02

♬ оригинальный звук – innfly_

Walaupun jumlah penularan pandemik masih lagi tinggi di negara tersebut, ia tidak menghalang wanita itu bergaya dengan busana mewah sambil berjalan diatas karpet merah untuk memotong kek ulang tahun kelahiran.

https://www.tiktok.com/@herlinkenza02/video/6935286484526320897?is_copy_url=1&is_from_webapp=v2

@herlinkenza02

♬ Mungkin Hari Ini Esok Atau Nanti – Anneth

Ada sesi tukar baju

Selain itu, masih ada satu lagi majlis dengan busana berbeza yang dihadiri pengguna aplikasi TikTok berkenaan pada waktu malam dengan acara diadakan secara in door.

Advertisement

https://www.tiktok.com/@herlinkenza02/video/6935330810312609026?is_copy_url=1&is_from_webapp=v2

Pada awalnya, ramai yang menyangka majlis tersebut adalah majlis perkahwinan kerana terlihat begitu mewah dengan ada ramai bodyguard.

Namun ternyata ia hanyalah sambutan hari lahir seorang wanita yang beranjak usia 25 tahun apabila disambut dengan begitu mewah dari pelbagai segi terutamanya pakaian dan juga dekorasi tempat.

Sumber: herlinkenza02

Advertisement

Continue Reading
Advertisement

Trending