Connect with us

WOW

Lelaki ‘Tenang’ Pakai T-shirt Nipis & Jeans Lusuh Hadir Majlis Kahwin Sendiri

Biasanya pasangan pengantin sudah tentu mahu terlihat cantik dan segak semasa majlis perkahwinan mereka. Pastinya pakaian seperti gaun dan sut menjadi pilihan pasangan mempelai bagi menyerlahkan lagi aura pengantin mereka.

Simple je datang kahwin

Namun, berbeza dengan seorang selebriti barat yang juga penyanyi rap dikenali sebagai Nfasis apabila hanya datang dengan berpakaian T-shirt putih nipis dan seluar jeans lusuh.

Advertisement

Ada yang tak selesa lihat pakaian seperti itu

Walaupun dia dan keluarga terlihat gembira dan ‘okey’ sahaja dengan pakaian yang dikenakan, namun ada sesetengah warganet di Twitter kurang berkenan apabila merasakan pakaian seperti itu sangat tidak sesuai.

https://twitter.com/ZeeTheBrat_/status/1396493764454227969

Tak sanggup kalau suami gini

Kebanyakkan netizen wanita berasa ‘tidak sanggup’ andai pasangan mereka berpakaian seperti itu jika hadir ke majlis perkahwinan mereka kerana terlalu simple walaupun mungkin itu merupakan tema hari bahagia selebriti berkenaan.

Macam stop kejap main game, lepas tu datang majlis kahwin

Sanggup lari kalau suami datang macam ni

Selagi isteri dan keluarga setuju, tak salah pun rasanya kan.

Tapi korang semua okey ke kalau suami datang pakai baju T-shirt, seluar pendek jeans dengan selipar je datang majlis kahwin sendiri?

Advertisement

Sumber: Twitter

Continue Reading
Advertisement

Trending