Connect with us

Cute

‘Kuncup’ Selepas Dimandikan, Anak Kucing Kembang Semangkuk Raih Perhatian

Kucing antara bintang yang sering jadi pilihan untuk dipelihara oleh manusia. Mana tidaknya, keletah dan aksi comel yang tanpa disangka mampu membuat pemilik mereka terhibur dengan kehadirannya.

Di Facebook, seekor anak kucing gebu bersama pemiliknya berjaya menarik perhatian orang ramai selepas kedua-duanya memaparkan aksi yang menggelikan hati.

Anak kucing tersebut pada awalnya dilihat baru sahaja selesai dimandikan oleh tuannya. Keadaan anak kucing tersebut selepas mandi kelihatan agak kusut yang sememangnya tidak menarik untuk dipandang.

Keadaan kelihatan mula berubah apabila pemiliknya merapikan serta mengeringkan bulu badannya. Penampilan dilihat mulai berubah dan anak kucing itu sememangnya sangat comel dan memiliki bulu yang sangat gebu.

 

Advertisement

Diruangan komen, ramai yang meninggalkan kata-kata pujian terhadap kucing berkenaan yang sememangnya comel dan berjaya menambat hati orang ramai dengan kegebuan bulunya.

 

Peringatan mesra: Masyarakat disarankan untuk tidak menyiksa dan melakukan perkara kejam terhadap haiwan terutamanya terhadap binatang jalanan.

Sumber: Facebook.

Advertisement

Continue Reading
Advertisement

Trending