Connect with us

WTF

Kucing Bunting Disimbah Minyak Panas, Gigih Lahirkan Anak2 Dalam Keadaan Melecur

Sifat ihsan terhadap haiwan, bagaikan sudah lupus dalam diri sesetengah orang. Perkara ini sendiri dapat dilihat apabila banyak kejadian-kejadian yang kejam berlaku kepada haiwan-haiwan terbiar ini dan disiksa dengan kejam sehingga mati.

Satu lagi kejadian yang menimpa haiwan terbiar, dimana seekor kucing telah dipercayai disimbah dengan minyak panas oleh individu yang tidak tertanggungjawab. Lebih menyedihkan, kucing malang berkenaan dalam keadaan bunting.

Derita ibu kucing disimbah minyak panas!

Perkara ini telah dikongsikan oleh sebuah group di laman Facebook. Kejadian yang menimpa ibu kucing berkenaan, telah menyayat hati rata-rata pengguna laman Facebook.

Badan melecur teruk

Cedera parah hampir separuh badan

Ramai yang kesal dan bengang!

Kejadian yang menimpa ibu kucing berkenaan kemudiaanya mencetuskan kemarahan netizen. Rata-ratanya mengeji sikap individu yang tidak berhati perut yang sanggup melakukan perkara berkenaan kepada seekor kucing yang sedang bunting.

Semoga dapat balasan setimpal!

Pedih tengok luka ibu kucing tu…

Ramai yang tak sanggup tengok

Haiwan ini tak bersalah pun!

Jenayah kekejaman terhadap haiwan seperti tidak dapat dibendung lagi. Ramai yang mendoakan agar si pelaku mendapat pembalasan yang setimpal serta berdoa agar bidiberikan hidayah oleh-Nya.

Sumber: Pesan Pada Hati.

Continue Reading
Advertisement

Trending