Connect with us

Inspirasi

Kemesraan & Layanan Suami Si ‘Youtuber’ Suri Rumah Jadi Inspirasi

Sebelum ini, seorang Youtuber wanita dan juga merupakan suri rumah menjadi bualan hangat ramai apabila meraih pulah ribuan tontonan dengan hanya berbekalkan video masakan ringkas sahaja.

Sugu Pavithra, dilihat hanya menyediakan content berunsurkan kekeluargaan dan kebanyakkannya perkongsian resepi masakan dan aktiviti bersama keluarga. Tidak mengenakan editing yang begitu sarat, video oleh Sugu Pavithra disenangi segenap lapisan masyarakat di Malaysia.

“Suami dia pun rajin melayan…”

Bukan sahaja video masakan suri rumah ini jadi tumpuan, malah hubungan mesra antara Sugu Pavithra dan suaminya juga turut menjadi perhatian ramai.

Malah ada yang menyifatkan, sifat yang ditonjolkan oleh suami Sugu Pavithra itu sewajarnya dijadikan sebagai contoh yang bagus bagi para suami di luar sana,

Small gesture, big impact

“Kurang harta, kedekut pula kasih sayang…”

Di ruangan komen, ramai yang dilihat turut bersetuju dengan status yang dimuat naik oleh Siti Suryani Yaakop ini. Malah, wanita-wanita juga dilihat bersetuju sekiranya para suami membantu mereka di dapur untuk meringankan sedikit bebanan tugasan harian.

Advertisement

Sumber: Facebook.

Continue Reading
Advertisement

Trending