Connect with us

WTF

Kantoi ‘Dating’ Dengan Perempuan Lain, Gadis Mengamuk Jahanamkan Motor Pakwe

Kes pasangan curang sudah menjadi kebiasaan dalam masyarakat kita. Setiap hari, pasti ada sahaja kes baru yang kita dengar sama ada dilakukan oleh selebriti terkenal ataupun insan sekeliling di sisi kita.

Begitulah seperti yang dilalui oleh seorang gadis ini apabila dia telah tersempak dengan teman lelakinya yang dilihat keluar ‘dating’ bersama wanita lain.

Difahamkan lagi, rupa-rupanya lelaki berkenaan kantoi apabila gadis itu terserempak dengannya ketika sedang menaiki motosikal sambil dibonceng oleh seorang wanita.

Terlampau geram, motor jadi mangsa

Oleh kerana terlampau kecewa dengan perbuatan teman lelakinya, tanpa disangka gadis itu bertindak agresif dengan memusnahkan motosikal lelaki berkenaan.

Menerusi sebuah video yang dikongsi di aplikasi TikTok, kelihatan gadis itu sedang memukul motosikal milik teman lelakinya yang kini tersadai di atas jalan.

Advertisement
@adiirawan72

buat yg minta mentahanya tanpa tulisanya. jadilah orang yg setia. jangan pernah menyakitin hati orang lain. #racing #sakithati #fyp #fypシ #viral

♬ original sound – Adi Irawan – Adi Irawan

Bukan setakat itu sahaja, dia turut dilihat menghentakkan dan membaling batu pada motosikal tersebut dengan niat ingin melepaskan geram terhadap teman lelakinya yang curang.

https://www.tiktok.com/@adiirawan72/video/6971159947786652929?referer_url=https%3A%2F%2Fkisahdunia.com%2F&referer_video_id=6970688117489650945&refer=embed&is_copy_url=0&is_from_webapp=v1&sender_device=pc&sender_web_id=6953082593093699073

 

Advertisement

Perkongsian itu telah meraih simpati netizen di mana rata-rata mereka turut berasa geram terhadap lelaki berkenaan. Dalam pada itu, ramai juga yang mendoakan gadis terbabit.

Patut bawa batu lebih besar

Hati2 orang yang suka sakitkan perasaan orang lain

Jangan permainkan perasaan wanita

Kalau nak hancur, hancurkan betul2

Janji bahagia

Sekali dikhianati, kalah filem horror Suzana

Nasib baik hentam motor, kalau orangnya habis kepala bocor

Sumber: TikTok @adiirawan72

 

 

Advertisement

"Manusia itu asalnya dari tanah, makan hasil tanah, berdiri di atas tanah, akan kembali ke tanah. Kenapa masih bersifat langit?" - Hamka

Continue Reading
Advertisement

Trending