Connect with us

Sponsored Content

Jangan Risau! Vivo Kini Berkolaborasi dengan Syarikat Utama Pembelian Atas Talian yang Pastinya Akan Memudahkan Anda

Hujung bulan Julai lalu, Vivo secara rasmi telah melancarkan dan menjual telefon pintar S-series yang pertama. Telefon pintar Vivo S1 telah mula menemui pengguna pasaran Malaysia secara rasmi pada 27 Julai 2019.

Harga yang telah ditawarkan oleh Vivo untuk pasaran di Malaysia bagi S-series yang pertama ini adalah bermula dari RM1,099. Dengan setiap pembelian Vivo S1 ini juga, pengguna akan diberikan free gift eksklusif dari Vivo yang bernilai RM99!

Ada apa dengan Vivo S1?

Bagi yang masih yang tak tahu apa bestnya Vivo S1 dari S-series ni, mari kami nak cerita!

Keluaran telefon pintar terbaru dari Vivo ini, dilengkapi dengan featured terbaik iaitu teknologi In-Display Fingerprint Scanning. Kapasiti baterinya sebesar 4500 mAH,  juga boleh menyokong dwi-enjin pengecasan pantas (dual-engine fast charging) merupakan teknologi khas oleh Vivo sendiri.

Kaki selfie juga tak perlu risau, Vivo S1 ini dilengkapi dengan 32MP AI kamera yang pastinya bakal puaskan hati korang! Bukan setakat tu je, Vivo juga dah sediakan pelbagai selfie modes seperti AI face beauty, selfie frontlight, Ar Sticker dan AI filter.

Advertisement

Berita baik buat kaki online shopping!

Berminat dengan tawaran yang diberikan? Dekat mana nak beli?

Korang jenis busy dan lebih suka online shopping, pasti suka dengar perkara ini! Vivo secara rasminya telah berkolaborasi dengan beberapa syarikat utama pembelian atas talian seperti Lazada, Shopee, Sheng Heng dan Goshop.

So, telefon pintar Vivo S1 ni bukan setakat ada di Vivo Store sahaja, malah boleh dibeli melalui mana-mana platform rasmi Vivo. Mudahkan?

Jom serbu Superday Roadshow!

Pada 3 Ogos ini, bersempena dengan Vivo S1 ini, satu roadshow bertempat di I-City Sentral, Shah Alam akan dijalankan. Orang ramai dijemput datang kerana terdapat pelbagai freebies yang akan diberikan dan juga lucky draw untuk pengunjung yang hadir!

Untuk keterangan lanjut mengenai #VivoS1, sila layari Facebook dan Website rasmi #VivoMalaysia.

Advertisement

Stay tuned dengan Vivo, sebab #VivoS1 bakal #UnlockYourstyle

Story (dicyduk!)

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending