Connect with us

WOW

Dorongan ‘Boyfriend’ Pembakar Semangat Gadis Miliki Tubuh Badan Idaman

Apabila mendapat sokongan dan dorongan daripada insan yang tersayang, pastinya semangat seseorang itu makin membara untuk mencapai keinginan yang dihajati. Tambah berbaloi apabila keinginan tersebut berjaya diperolehi atas hasil titik peluh sendiri.

Di Twitter, sebuah perkongsian yang berjaya menarik perhatian pengguna laman Twitter apabila memaparkan ketekunan seorang gadis berjaya mendapat tubuh bentuk badan yang diidamkan. Lebih menarik lagi, hasil kejayaannya ini dikongsikan sendiri oleh teman lelakinya gadis itu.

“Aku tak pernah cakap dia gemuk…”

Menurut penjelasan si teman lelaki, kekasihnya itu berjaya mendapatkan benduk badan yang ideal setelah 5 bulan berusaha keras. Paling penting, dirinya sebagai teman hidup memberikan dorongan dan semangat untuk teman wanitanya itu menurunkan berat badan.

Tolong sampai jadi!

Tak sentuh makanan2 viral…

Tak pernah jatuhkan semangat dia sikit pun!

Siap kongsikan tip juga…

Terpesona dengan hasil titik penuh berkenaan, orang ramai mula meminta tips daripada teman wanitanya yang berjaya menurunkan berat badan dan hasil memang mengagumkan.

Pesanan ringkas: Masyarakat dinasihatkan untuk mengambil makanan yang seimbang dan melakukan senaman untuk mengamalkan gaya hidup sihat.

Selamat mencuba!

Sumber: Twitter.

Story (dicyduk!)

Continue Reading
Advertisement

Trending