Connect with us

Infozon

Dipandu Isteri Sampai Terbabas, Suami Hanya Tersenyum Lihat Kereta Hancur!

Ramai yang berpendapat bahawa sekiranya orang perempuan bawa kereta, memang ‘hebat’ lain macam bila mereka berada di atas jalan raya.

Mungkin itu bermain di fikiran seorang lelaki, Syukor Majid apabila si isteri yang memandu kereta Mustang 5.0 miliknya terbabit dalam kemalangan kecil berdekatan lampu isyarat Bertam Perdana 2, Kepala Batas.

Dia yang sedang mencari rezeki di tempat kerja terus bergegas ke tempat kejadian selepas mendapat tahu perkara tersebut. Namun mujur isterinya tidak mengalami sebarang kecederaan selepas terbabas melanggar pagar jalanan.

“Isteri abang yang bawak kereta ni. Abang dekat office tengah mencari sesuap nasik. Apapun syukur Alhamdulillah isteri abang selamat tak cedera apa-apa.
“Itu yang penting. Kereta boleh beli, isteri boleh kahwin lagi, tapi susah nak cari spec macam ni. Spec bawak kereta macam Letty fast furious,” katanya.

Menerusi posting sebelumnya di laman Facebook, Syukor dilihat hanya mampu tersenyum atas dugaan itu malah sudah tentu perlu memikirkan kos untuk membaiki kenderaan tersebut.

Mantap tak isteri abang bawa kereta?

Haihh memang kecewa tapi nak buat macam mana kan? Asalkan orang tersayang selamat, dah cukup rasa lega. Buat pemandu lain, moga lebih berhati-hati di jalan raya!

Advertisement

Sumber : Syukor Majid

Continue Reading
Advertisement

Trending