Connect with us

WTF

Cinta Tak Direstu Keluarga, Pasangan Kekasih Nekad Terjun Bunuh Diri Bersama

Ungkapan cinta tidak semestinya memiliki, untuk menjadi satu kenyataan buat sesetangah pasangan bercinta di luar sana. Situasi ini mungkin terjadi apabila hubungan yang dibina selama ini tidak mendapat restu daripada keluarga masing-masing.

Kes hubung tidak direstu menyebabkan segelintir pasang memlakukan tindakan diluar jangkaan. Ada yang sanggup kahwin lari, bahkan ada juga yang sanggup bunuh diri bersama angkara janji ingin sehidup dan semati.

Ada pasangan nak bunuh diri tapi…

Melalui perkongsian di laman Facebook, terdapat sepasang kekasih di Vietnam dikatakan ingin membunuh diri gara-gara hubungan mereka tidak direstui oleh keluarga mereka.

Kedua-dua mereka mula mengambil tindakan drastik dengan membunuh diri demi mempertahankan cinta yang telah dibina selama ini.

Lain pula yang terjadi…

Pasangan ini berhasrat untuk mengambil nyawa sendiri denganĀ  terjun ke sugai dari jambatan. Namun malangnya, perkara yang dirancang dilihat tidak menjadi kenyataan!

Hanya lelaki berkenaan sahaja dikatakan melakukan perkara terbabit, manakala teman wanitanya hanya tersadai di atas jambatan kerana ketakutan untuk terjun ke bawah

Kejadian yang berlaku ini telah menyebabkan si teman lelaki berkenaan mati akibat lemas, manakala gadis berkenaan masih bernafas dan ditenangkan oleh orang sekeliling.

Sumber: Facebook

Continue Reading
Advertisement

Trending