Connect with us

Hi, what are you looking for?

Spotlight

Lebih 11 Tahun Bercinta, Pelakon Harry Potter Teruja Bakal Timang Anak Sulung

Pelakon popular Daniel Radcliffe berkongsi berita gembira apabila dia dan kekasihnya, Erin Darke bakal menimang cahaya mata sulung yang dijangka bakal dilahirkan pada hujung tahun ini.

Menerusi laporan Mirror UK, sumber mendedahkan pasangan merpati dua sejoli itu dikatakan tidak sabar untuk menanti ketibaan anak perempuannya mereka tersebut.

“Baru-baru ini, mereka telah memberitahu tentang berita gembira ini dan ia adalah momen yang sangat mengujakan buat pasangan itu.
“Daniel dan Erin terlalu gembira saat mendapat berita itu dan tidak sabar untuk menambah lagi ahli keluarga mereka,” katanya.

Bukan itu sahaja, aktor Harry Potter itu pernah memberitahu dalam sebuah temu bual bersama majalah Newsweek dimana dia tidak sabar bakal anaknya kelak menjadi salah seorang penggiat seni sama seperti dirinya dalam dunia hiburan.

“Sekiranya saya mempunyai anak satu hari nanti, saya suka mereka berada dalam set penggambaran filem.
“Impian saya adalah untuk melihat mereka datang ke set penggambaran filem dengan niat mereka juga ingin menjadi seorang pelakon yang berjaya,” ujarnya lagi.

Meskipun Daniel Radcliffe mempunyai jarak usia yang jauh bersama Erin Darke, namun ia tidak sesekali menghalang percintaan mereka yang sudah terjalin sejak tahun 2012.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Sumber: Mirror UK (Laura Amstrong)

+ posts

Nur Ain
Ditulis oleh Nur Ain

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Nasional

Kementerian Perumahan dan Kerajaan Tempatan (KPKT) iktiraf dan hargai peranan media dalam menterjemahkan agenda utama KPKT. Menterinya, Nga Kor Ming berkata, kementeriannya melancarkan Anugerah...

Sukan

Pemain berdarah Malaysia-England, Ethan Wheatley semakin membina nama di pentas antarabangsa dan kini mula menjalani latihan bersama skuad utama Manchester United (MU). Menurut laporan...

Lokal

Aktivis Thilaga Sulathireh menganggap muzik video raya Datuk Seri Aliff Syukri masih tidak melanggar undang-undang sekali gus mempersoal tindakan Suruhanjaya Komunikasi Multimedia Malaysia (SKMM),...

Lokal

Sabah Electricity Sdn Bhd (SESB) menganggarkan kerugian melebihi RM40 juta akibat kebakaran yang berlaku di gudang penyimpanan kabel elektrik milik syarikat utiliti itu di...

Advertisement

Hakcipta © 2018 Borakdaily.com, Powered by OMM Media Sdn Bhd