Connect with us

Hi, what are you looking for?

Spotlight

Gara-Gara Peminat, Jin BTS Mula Jatuh Cinta Dengan Warna Merah Jambu

Warna merah jambu atau pink sememangnya menjadi kebiasaan bagi golongan wanita kerana disifatkan ‘sweet’, feminin, kelembutan dan kasih sayang.

Seperti contoh dalam acara ‘gender reveal’ iaitu mendedahkan jantina bayi dalam kandungan, merah jambu bagi perempuan manakala biru pula untuk lelaki.

Bagaimanapun siapa sangka, salah seorang anggota BTS iaitu Jin tiba-tiba jatuh cinta dan menunjukkan minat terhadap warna tersebut walaupun tidak menggemarinya sebelum ini.

Bintang Korea Selatan berusia 30 tahun itu mendedahkan perkara tersebut dalam Collector’s Edition album Proof yang dilancarkan baru-baru ini.

Advertisement. Scroll to continue reading.
“Sebelum ini, saya merasakan merah jambu adalah warna yang berlebihan bagi saya menggayakannya.
“Tapi selepas peminat melihat saya mengenakan warna berkenaan di atas pentas dan dalam muzik video, mereka menyukai penampilan itu.
“Malah saya pun mula sukakan warna itu disebabkan peminat saya ARMY,” katanya.

Berikutan itu, rata-rata bersetuju bahawa Jin dilihat sempurna dalam apa jua warna termasuk fesyen digayakan di khalayak ramai.

Sumber: Gossip Chimp

Written By

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Lokal

Anggota polis berpangkat Lans yang didakwa menembak isterinya, Safsufarnisya Salleh, 27 dengan lebih dari lima tembakan meminta agar dibawa ke pusara allahyarham. Permintaan itu...

Dunia

Demi konten dan perhatian, sesetengah orang sanggup melanggar larangan yang telah ditetapkan agama sedangkan dia sedar bahawa apa yang dilakukan adalah berdosa. Demi konten...

Spotlight

Sebelum ini, kecoh di media sosial apabila nama pelawak Indonsia iaitu Daus Mini didakwa curang belakang isterinya, Shelvie Hana Wijaya. Pun begitu, segalanya berubah...

Spotlight

Kereta pengarah dan penulis skrip filem kontroversi Mentega Terbang, Mohd Khairi Anwar Jailani serta pelakon karya tersebut disimbah cat dan bahan asid hari ini....

Advertisement