Connect with us

Hi, what are you looking for?

Asia

Demi Milo Tabur & Lepak Mamak, Jackson Wang Bakal Kembali Ke Malaysia Disember Ini

Kemeriahan festival Good Vibes Weekenders di Surf Beach, Sunway Lagoon pada Jumaat lalu masih belum reda di kalangan peminat penyanyi aktif di Korea Selatan, yang berasal dari Hong Kong iaitu Jackson Wang.

Mana tidaknya, aksi lincah dan keramahan selebriti berusia 28 tahun itu membuatkan ramai peminat tidak dapat melupakan kenangan manis bertemu dengan idola kesayangan walaupun Jackson sudah pulang ke negara asal.

Bagaimanapun, pelatun lagu Leave Me Loving You (LMLY) itu berkata dia akan kembali ke Malaysia tidak lama lagi. Selain itu, dia  berterima kasih kepada peminat kerana mencadangkan pergi ‘lepak’ dan makan di kedai Mamak sebaik sahaja tamatnya persembahan.

Milo tabur trending sebab Jackson Wang

Menariknya, antara banyak hantaran foto dikongsikan oleh Jackson di media sosial miliknya sewaktu membuat persembahan di negara ini, minuman ‘milo tabur’ atau Milo Dinosaur berjaya menarik perhatian ramai sehingga trending di Twitter.

Gambar milo tabur itu jelas menunjukkan penyanyi itu benar-benar pergi ke kedai Mamak walaupun pada keesokan harinya.

Jackson Wang Magicman World Tour

Hari ini, Jackson Wang mengumumkan dia akan datang ke Kuala Lumpur bagi mengadakan konsert jelajah dunia iaitu Magic Man World Tour yang akan berlangsung pada 17 Disember ini menerusi platform media sosial seperti Twitter dan Instagram.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Selain Kuala Lumpur, Jackson bakal membuat konsert jelajah di beberapa negara seperti Bangkok, Singapura, London, Paris dan Dubai berdasarkan tarikh dinyatakan dalam poster tersebut.

Susulan itu, ada peminat mengatakan kehadiran Jackson pada Disember nanti pasti lebih bermakna sekiranya dia dapat menikmati minuman milo tabur di kedai mamak.

Sumber: Twitter @JacksonWang852 & search 

Advertisement. Scroll to continue reading.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Barat

Tanpa berselindung, pelakon filem Bride Wars iaitu Anne Hathaway mengakui berasa ketagih mahu melakukan aksi ranjang ketika berlakon. Ujar pelakon berusia 40 tahun, walaupun...

Barat

Pelik tapi benar, pelakon Julia Fox mendedahkan dia sangat obses dengan daun kering sehinggakan sanggup membuat baju daripada daun kering telah mencetuskan pelbagai reaksi...

Barat

Pelakon Jason David Frank yang terkenal dengan watak sebagai Tommy Oliver dalam siri televisyen popular era 90-an Power Rangers  dilaporkan meninggal dunia di usia...

Indonesia

Pelakon Indonesia, Marshanda atau nama sebenarnya Andriani Marshanda mendedahkan dia pernah memberikan segala dan sanggup membuat apa sahaja kepada teman lelaki atau suaminya demi...

Advertisement