Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bisnes

Tambah Baik Pengalaman Pengguna, TM Perkenal Pakej Jalur Lebar Unifi Baharu Serendah RM99

Telekom Malaysia Bhd (TM) memperkenalkan pakej jalur lebar Unifi baru, menawarkan kemampuan lebih tinggi melalui pengurangan harga yang ketara, perkhidmatan gaya hidup tertumpu nilai tambah dan penyelesaian perniagaan bersepadu.

Memetik laporan BERNAMA, pakej tersebut bertujuan menambah baik pengalaman pelanggan kepada Internet baru 100 megabit sesaat (Mbps) yang memberikan pengalaman pengguna terbaik seiring dengan corak penggunaan kebanyakan isi rumah di Malaysia.

Justeru itu, TM mengumumkan penurunan harga ketara bagi pelan Unifi 100Mbp kepada RM99, untuk masa terhad sahaja, setanding dengan pelan 30 Mbps sebelum ini pada RM89 sebulan.

Foto: BERNAMA

Advertisement. Scroll to continue reading.

Semua pelanggan Unifi yang layak akan dinaik taraf secara automatik kepada kelajuan Internet lebih tinggi tanpa sebarang obligasi dan kontrak semula perkhidmatan tidak diperlukan.

Naib Presiden Eksekutif Unifi, Anand Vijayan berkata mereka akan menawarkan pelan jalur lebar berkelajuan tinggi 100Mbps tertumpu yang digabungkan dengan pelan data mudah alih UNI5G Pascabayar Tanpa Had 5G+4G Unifi untuk memberikan pengalaman sambungan terbaik di mana-mana, pada bila-bila masa, dan tersedia melalui kontrak tiga tahun.

Beliau berkata, tawaran baru itu turut disertakan dengan telefon pintar 5G percuma bagi membolehkan lebih ramai lagi rakyat Malaysia menerima guna dan menikmati keupayaan 5G dengan mudah.

Dalam memperkasakan keterangkuman digital merentas semua segmen masyarakat, Unifi akan terus menawarkan Pakej Rahmah Unifi untuk kumpulan pelanggan utama dan komuniti yang kurang mendapat perkhidmatan, termasuk warga emas, Orang Kurang Upaya (OKU), komuniti B40 serta veteran.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Sumber: BERNAMA 

+ posts

Iffa Sabrina
Written By Iffa Sabrina

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Spotlight

Pasangan pelakon popular Hollywood, Jason Statham dan Rosie Huntington-Whiteley tampil berpakaian sopan serta menutup aurat ketika lawat masjid telah berjaya raih pujian peminat. Menerusi hantaran...

Dunia

Amaran mengenai fenomena  ribut solar dahsyat yang diramalkan berlaku pada awal tahun depan telah dikeluarkan oleh beberapa orang saintis dan dijangka cukup kuat. Mungkin...

Spotlight

Video penyanyi terkenal Indonesia, Bunga Citra Lestari (BCL) dan suami barunya, Tiko Aryawardhana di ‘after party’ usai dari majlis resepsi perkahwinan mereka telah tular ...

Dunia

11 pendaki ditemukan maut susulan letusan Gunung Berapi Marapi di Sumatera Barat dan tiga lagi pendaki ditemukan selamat oleh penyelamat Indonesia. Menurut laporan Reuters,...

Advertisement

Hakcipta © 2018 Borakdaily.com, Powered by OMM.