Connect with us

Hi, what are you looking for?

Spotlight

“Rehan Sebenarnya Lelaki Dalam Mimpi…”- Gadis Viral TikTok Indonesia

Sejak beberapa hari lalu, seorang gadis menjadi popular di laman TikTok apabila videonya menyanyikan lagu berbunyi Begitu Syulit Lupakan Rehan hangat diperkatakan ramai warganet. Bukan sahaja di Indonesia, bahkan warganet Malaysia turut terkena tempias si Rehan.

Mana tidaknya, lagu tersebut sentiasa bermain di fikiran pendengar selepas menonton videonya. Populariti yang diraih telah membuatkan dirinya dijemput hadir ke beberapa program televisyen tempatan di sana beberapa hari lalu.

Menurut gadis viral dikenali Intan Lembata Bunting berkata, lagu tersebut merupakan asalnya daripada kumpulan The Junas berjudul Cukup Dikenang Saja.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Namun, lelaki yang disebutnya dalam video tersebut hanyalah sekadar di dalam mimpi. Jelas Intan, dia sememangnya menyukai seseorang lelaki bernama Rehan.

“Dari dulu, aku memang suka sama Rehan.
“Seseorang lelaki yang hadir dalam mimpinya bukan realiti. Yang mempunyai ciri-ciri lelaki yang macho, kacak dan berani,”jelas Intan.
@riochandra_dp

Membalas @syahrul_bn 😆 #riochandra_new #hitstiktok #DewiPerssik #Celebrity

♬ suara asli – Rio Chandra – Rio Chandra

Dalam pada itu, Intan tidak menyangka video nyanyian itu mendapat sambutan menggalakkan sehingga membuatkan dirinya terkejut dan takut.

Advertisement. Scroll to continue reading.

 

Sumber: Youtube TRANS TV Official, TikTok @riochandra_dp

Written By

Jadi diri sendiri

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Lokal

Anggota polis berpangkat Lans yang didakwa menembak isterinya, Safsufarnisya Salleh, 27 dengan lebih dari lima tembakan meminta agar dibawa ke pusara allahyarham. Permintaan itu...

Dunia

Demi konten dan perhatian, sesetengah orang sanggup melanggar larangan yang telah ditetapkan agama sedangkan dia sedar bahawa apa yang dilakukan adalah berdosa. Demi konten...

Spotlight

Sebelum ini, kecoh di media sosial apabila nama pelawak Indonsia iaitu Daus Mini didakwa curang belakang isterinya, Shelvie Hana Wijaya. Pun begitu, segalanya berubah...

Spotlight

Kereta pengarah dan penulis skrip filem kontroversi Mentega Terbang, Mohd Khairi Anwar Jailani serta pelakon karya tersebut disimbah cat dan bahan asid hari ini....

Advertisement