Connect with us

Hi, what are you looking for?

Spotlight

Mak Virgoun Merungut, Duit Bulanan Daripada Bekas Menantu Tak Cukup

Ibu kepada penyanyi Indonesia terkenal, Virgoun iaitu Eva Manurung meluahkan rasa tidak puas hati apabila bekas menantunya, Inara Rusli dikatakan tidak cukup memberikan wang bulanan.

Menurut laporan mStar, Eva memberitahu wang bulanan berjumlah  IDR2.7 juta atau RM840 yang diterimanya tidak mampu menampung kehidupannya.

Bagaimanapun, enggan membiarkan isu tersebut terus menjadi bualan hangat ramai, Inara menjelaskan wang bulanan itu adalah jumlah yang dipersetujui antara mereka sebelum ini.

View this post on Instagram

Advertisement. Scroll to continue reading.

A post shared by 𝐼 𝑁 𝐴 𝑅 𝐴 (@mommy_starla)

“Itu adalah persetujuan bersama… semua keputusan dipersetujui oleh Virgoun, bekas ibu mentua dan adiknya. Jadi saya hanya beri ikut sesuai perjanjian,” katanya.

Bukan itu sahaja, Eva pernah memberitahu Inara terlalu berkira soal wang disebabkan kerap melancong dan bersosial.

Sekadar info, Inara mendedahkan Virgoun telah menggunakan beberapa orang wanita untuk mendapatkan khidmat seks ternyata telah mengejutkan ramai.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Disebabkan terlalu malu dengan pendedahan yang dilakukan oleh Inara, Virgoun telah bertindak memfailkan penceraian di Pejabat Agama Jakarta Barat pada 5 Mei lalu.

Sumber: mStar

+ posts

Nur Ain
Ditulis oleh Nur Ain

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Lokal

Seorang lelaki bertindak memfailkan saman sebanyak RM55 juta setelah kehilangan kedua-dua belah kakinya akibat daripada kecuaian doktor. Memetik laporan Kosmo, penolong jurutera Majlis Bandaraya...

Spotlight

Pempengaruh media sosial asal Korea Selatan, Daud Kim, telah berkongsi video di Instagram miliknya dengan mengumumkan pembelian sebidang tanah di Incheon, Korea Selatan baru-baru...

Lokal

Gambar suspek terlibat dalam kejadian tembakan di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) Terminal 1 telah diedarkan ke semua pintu masuk negara di utara...

Lokal

Pihak polis sedang memburu suspek yang dilaporkan mengugut mahu memukul salah seorang pelanggan di restoran makanan segera McDonald’s di Sungai Isap, Kuantan. Menerusi laporan...

Advertisement

Hakcipta © 2018 Borakdaily.com, Powered by OMM Media Sdn Bhd