Connect with us

Hi, what are you looking for?

Spotlight

Mak Virgoun Merungut, Duit Bulanan Daripada Bekas Menantu Tak Cukup

Ibu kepada penyanyi Indonesia terkenal, Virgoun iaitu Eva Manurung meluahkan rasa tidak puas hati apabila bekas menantunya, Inara Rusli dikatakan tidak cukup memberikan wang bulanan.

Menurut laporan mStar, Eva memberitahu wang bulanan berjumlah  IDR2.7 juta atau RM840 yang diterimanya tidak mampu menampung kehidupannya.

Bagaimanapun, enggan membiarkan isu tersebut terus menjadi bualan hangat ramai, Inara menjelaskan wang bulanan itu adalah jumlah yang dipersetujui antara mereka sebelum ini.

View this post on Instagram

Advertisement. Scroll to continue reading.

A post shared by 𝐼 𝑁 𝐴 𝑅 𝐴 (@mommy_starla)

“Itu adalah persetujuan bersama… semua keputusan dipersetujui oleh Virgoun, bekas ibu mentua dan adiknya. Jadi saya hanya beri ikut sesuai perjanjian,” katanya.

Bukan itu sahaja, Eva pernah memberitahu Inara terlalu berkira soal wang disebabkan kerap melancong dan bersosial.

Sekadar info, Inara mendedahkan Virgoun telah menggunakan beberapa orang wanita untuk mendapatkan khidmat seks ternyata telah mengejutkan ramai.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Disebabkan terlalu malu dengan pendedahan yang dilakukan oleh Inara, Virgoun telah bertindak memfailkan penceraian di Pejabat Agama Jakarta Barat pada 5 Mei lalu.

Sumber: mStar

Nur Ain
Ditulis oleh Nur Ain

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Nasional

Kerajaan bersetuju melaksanakan Program Latihan Khidmat Negara (PLKN) 3.0 dengan konsep dan format baharu di bawah Kementerian Pertahanan (MINDEF). Menteri Pertahanan, Datuk Seri Mohamed...

Spotlight

Ahli gusti profesional, John Cena mengumumkan akan bersara daripada sukan yang diminatinya, WWE pada tahun depan selepas dua dekad terlibat dalam gelanggang tersebut. Menerusi...

Lokal

Pasangan suami isteri yang juga merupakan pempengaruh media sosial telah ditahan dan direman Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) pada Rabu. Memetik laporan Berita Harian,...

Lokal

Seramai 45 orang termasuk tujuh kanak-kanak dilaporkan terperangkap dalam kejadian kepala air ketika pertandingan memancing di sebuah kolam berhampiran Kampung Longob, Jalan Tandek, Kota...

Advertisement

Hakcipta © 2018 Borakdaily.com, Powered by OMM Media Sdn Bhd