Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dunia

Kepala Pegawai Polis ‘Bercerai’ Dari Badan, Maut Rempuh Penghadang Jalan

Amat tragis sungguh apabila melihat keadaan mayat seorang pegawai polis dari Thailand yang terlibat dalam satu kemalangan jalan raya semalam.

Memetik laporan Thaiger, mayat pegawai polis, Naphatrapee Worawongwaylarath 30, dari Balai Polis Wilayah Chainart ditemui dalam keadaan kepalanya terputus dari badan.

Difahamkan, ia berikutan selepas kereta sedan Honda Civic berwarna hitam dipandunya tertusuk penghadang jalan sepanjang 10 meter. Menurut laporan, kenderaan mangsa ditemui di lorong sebelah kiri jalan.

Laporan akhbar Thairath menyatakan Naphatrapee memandu kereta tersebut dalam keadaan laju selepas pulang dari tempat kerjanya. Malah, dia juga dikatakan cuba memotong kereta lain di hadapan sebelum hilang kawalan lalu merempuh penghadang jalan.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Rempuhan tersebut telah menyebabkan penghadang jalan tersebut beralih dari tempatnya. Seterusnya kereta mangsa berpusing di jalan sebelum merempuh tiang elektrik berhampiran dan berhenti.

Kemalangan tersebut berlaku pada jam 12.15 tengah malam (waktu tempatan) di Jalan Phahonyothin di hadapan Sekolah Wat Laem, wilayah Chai Nat.

Sumber: Thethaiger

Advertisement. Scroll to continue reading.

Written By

Jadi diri sendiri

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Lokal

Anggota polis berpangkat Lans yang didakwa menembak isterinya, Safsufarnisya Salleh, 27 dengan lebih dari lima tembakan meminta agar dibawa ke pusara allahyarham. Permintaan itu...

Dunia

Demi konten dan perhatian, sesetengah orang sanggup melanggar larangan yang telah ditetapkan agama sedangkan dia sedar bahawa apa yang dilakukan adalah berdosa. Demi konten...

Spotlight

Sebelum ini, kecoh di media sosial apabila nama pelawak Indonsia iaitu Daus Mini didakwa curang belakang isterinya, Shelvie Hana Wijaya. Pun begitu, segalanya berubah...

Spotlight

Kereta pengarah dan penulis skrip filem kontroversi Mentega Terbang, Mohd Khairi Anwar Jailani serta pelakon karya tersebut disimbah cat dan bahan asid hari ini....

Advertisement