Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sosial

Teman Wanita Hamil Anak Orang Lain, Lelaki Rayu Jadi ‘Pak Sanggup’

Seorang lelaki rayu untuk jadi ‘pak sanggup’ kepada teman wanitanya yang hamil anak luar nikah walaupun bukan darah daging sendiri.

Menerusi satu perkongsian di TikTok @sikuat_8 atau Abib, lelaki itu memuat naik beberapa tangkap layar perbualan bersama kekasihnya yang diminta mencari wanita lain.

Lelaki rayu jadi ‘pak sanggup’

Dalam perbualan mereka berdua, wanita tersebut berkata dirinya tidak layak untuk Abib kerana telah dihamilkan oleh lelaki lain.

“Kamu carilah wanita lain, saya ini bukan orang yang baik. Saya hamil tapi bukan anak kamu, jangan paksa saya untuk bersama dengan kamu.
“Lupakan saya,” kata wanita tersebut.

Namun begitu, Abib tidak mahu meninggalkan wanita berkenaan sebaliknya sanggup bertanggungjawab asalkan mereka masih bersama.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Artikel lain: Kanak-Kanak Lawat Ibu Sakit Selepas Bergraduasi Buat Netizen Sebak

“Saya dah cakap, saya sanggup bertanggungjawab. Yang penting kamu ada dengan saya. Tolong jangan tinggalkan saya.
“Kamu mengandung bukan anak saya pun tak apa, saya boleh terima. Tapi jangan tinggalkan saya. Saya sanggup berkahwin dengan kamu.

“Nanti tolong bagitahu kepada keluarga saya yang itu anak saya,” kata Abib.

Bagaimanapun, wanita itu berkeras tidak mahu menerima Abib walaupun lelaki yang membuat dirinya hamil tidak mahu bertanggungjawab.

Dalam pada itu, Abib juga ada membuat beberapa perkongsian lain menunjukkan dia terpaksa menerima keputusan dibuat wanita terbabit.

@sikuat_8

#brokenheart💔

Advertisement. Scroll to continue reading.

♬ suara asli – Newkinayy – Newkinayy

Pada perkongsian terbaru, Abib memaklumkan dihubungi wanita tersebut yang mengatakan dia telah menyebarkan aib di media sosial.

Namun begitu, Abib berkata dia tiada niat sebegitu tetapi luahan yang dimuat naik menjadi tular tanpa disengajakan.

@sikuat_8

kaget tdi ditelfon lngsung di maki-maki 🙂 #brokenheart💔 #fitnah

Advertisement. Scroll to continue reading.

♬ drunk text – Henry Moodie

Kalau dah sanggup terima kisah silam, memang dia sayang separuh mati tetapi malangnya wanita itu seolah-olah memberi alasan ‘awak terlalu baik untuk saya’!

Sumber: TikTok @sikuat_8

Advertisement. Scroll to continue reading.
+ posts

Anis Rabiatul
Ditulis oleh Anis Rabiatul

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Nasional

Kementerian Kerja Raya (KKR) peruntuk RM135.8 juta untuk pelaksanaan kerja penyenggaraan jalan, cerun, jambatan dan bangunan Gunasama Persekutuan di Negeri Sembilan tahun ini. Menterinya Datuk...

Lokal

Seorang wanita maut jatuh tingkat 23 dipercayai selepas ditolak oleh kekasihnya di sebuah kondominium di Setia Alam, malam tadi. Jatuh ke tingkat tujuh kondominium...

Lokal

Video sebuah kereta dipandu melulu sehingga merempuh penunggang motosikal telah menjadi perhatian ramai apabila mangsa dilihat melambung akibat pelanggaran tersebut. Menerusi video rakaman dashcam...

Spotlight

Cucu sulung kepada penyanyi terkenal Indonesia, Kris Dayanti iaitu Ameena Hanna Nur Atta menerima hadiah sebuah kereta mewah bersempena ulang tahun kelahirannya ke-2. Menerusi...

Advertisement

Hakcipta © 2018 Borakdaily.com, Powered by OMM.