Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dunia

“Tak Buat Keterlaluan..”- Anak Bilionair Nafi Gigit Kemaluan Wanita

Anak bilionair Thailand, Khittiphot atau dikenali Micky menafikan tuduhan mengigit kemaluan seorang wanita yang dikenali menerusi aplikasi ‘dating; di wilayah Nonthaburi, Thailand.

Pemuda berusia 22 tahun itu menjelaskan bahawa dia tidak berbuat sedemikian sepertimana didakwa oleh wanita berkenaan ketika mereka sedang melakukan hubungan intim.

Tak lakukan hubungan intim keterlaluan

Jelas Micky yang seorang pelajar tahun pertama, hubungan intim yang dilakukannya bersama wanita dikenali A (nama samaran) adalah tidak keterlaluan.

“Atas tuduhan bertindak ganas sewaktu melakukan seks, saya tidak merogol dia. Saya bukanlah seorang yang sadis.
“Seks bagi memang seperti ini. Saya tidak melakukan keterlaluan. Saya tidak menyerang dan memenjarakannya. Kami pergi ke kedai arak di Rangsit bersama-sama seperti pasangan biasa,”ujarnya.

Kesan lebam tu sebab terkena birai katill

Bagaimanapun Micky mengaku mendesak mangsa kerana cemburu selain terhantuk di tepi katil semasa melakukan hubungan seks. Ia secara tidak langsung  menyebabkan wanita berkenaan mempunyai lebam yang teruk.

Advertisement. Scroll to continue reading.
“Dia mendapat lebam di kakinya akibat terkena di birai katil.
“Badannya lebam kerana saya mendapat tahu dia mempunyai anak dengan bekas teman lelaki.¬† Saya memberitahunya bahawa saya masih muda dan berasa cemburu, lalu terus mencubit tangan dan kakinya,”jelas Micky.

Ceritanya, A telah menjemputnya ke bilik kondo namun tidak memberitahu tidak boleh pergi ke bilik itu tanpa kad kunci.

Sedia beri kerjasama, nafi dakwaan tidak benar

Micky yang juga anak kacukan Thailand- Amerika berkata, dia sudah pun berbincang dengan bapanya yang merupakan seorang bilionair hotel terkemuka di Chiang Mai dan sedia memberi kerjasama dengan pihak polis.

Katanya, apa yang diberitahu adalah perkara yang benar dan menyangkal tuduhan yang tidak dilakukannya.

“Saya sudah menjelaskan kepada kedua ibu bapa bahawa saya cemburu tetapi tidak berniat untuk melakukan. Jika saya salah, saya akan mengaku dan bersedia untuk memberi kerjasama dengan polis.
“Mengenai serangan, jika beberapa perkara yang saya lakukan adalah salah maka saya akan mengakuinya. Tetapi bahagian di mana saya tidak salah, saya tidak akan mengakuinya,”jelasnya.

Dalam pada itu, Micky berkata dia cuba menhubungi wanita berkenaan bagi mendapatkan penjelasan daripadanya.

Advertisement. Scroll to continue reading.
“Saya cuba menghubungi tetapi dia tidak menjawab. Saya ingin bertanya kenapa dia melakukan ini semua. Saya masih seorang pelajar yang akan memasuki tahun pertama. Ibu bapa saya memarahi saya.

Tak pernah gigit, tapi sedia bayar rawatan

Sementara itu, Micky memberitahu dia bersedia untuk membayar rawatan dan ganti rugi kepada wanita berkenaan bagi menyelesaikan masalah yang berlaku antara mereka.

“Mengenai menggigit kemaluannya, saya tidak pernah melakukannya. Saya bersedia untuk membayar rawatannya dan ganti rugi untuk menyelesaikan masalah ini,”ujarnya.

Semalam, wanita berkenaan pergi ke Hospital Pranangklao bagi melakukan pemeriksaan kesihatan mengenai tanda-tanda serangan dan gangguan seksual.

Malah, wanita itu juga mengatakan dia berasa takut sekiranya Micky akan kembali dan menyakitinya kembali. Disebabkan itu, dia memberitahu pengawal keselamatan di kondonya untuk melarang Micky daripada masuk ke kawasan kediamannya.

Dia juga berharap agar Micky dikenakan tindakan undang-undang bagi mengelakkan lebih ramai wanita menjadi mangsa dan terus disakiti.

Sumber: Thethaiger

Advertisement. Scroll to continue reading.

Written By

Jadi diri sendiri

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Lokal

Pemergian sepasang suami isteri yang maut dalam kemalangan membabitkan lima buah kenderaan di Kampung Selamat, Sungai Tong, Setiu semalam mengundang rasa sayu dalam kalangan...

Dunia

Seorang wanita menangis sewaktu menjalani hukuman sebat sebanyak 100 kali di hadapan umum selepas didapati bersalah berzina dengan iparnya. Tak kuat tahan sakit Video...

Sukan

Jurulatih pasukan bolasepak kebangsaan Indonesia, Shin Tae Yong telah meminta agar anak buahnya tidak berpuasa ketika turut menentang Burundi pada 25 dan 28 Mac...

Lokal

Malang tidak berbau, seorang lelaki dilaporkan maut selepas motosikal ditungganinya dipercayai gagal memotong sebuah kereta sebelum bertembung dengan treler. Kejadian dipercayai berlaku kira-kira jam...

Advertisement