Connect with us

Hi, what are you looking for?

Spotlight

Sengaja Tayang ‘Baby Bump’, Rihanna Sudah Mengandung Anak Kedua

Penyanyi popular, Rihanna dikhabarkan sudah hamil anak kedua meskipun masih belum cukup setahun selepas melahirkan anak pertamanya pada Mei tahun lalu.

Menerusi laporan Hollywood Reporter, perkara tersebut telah disahkan oleh wakil penyanyi tersebut ketika penampilan Rihanna di acara Super Bowl pada Isnin sehingga berjaya mencuri tumpuan ramai.

Bukan itu sahaja, pada persembahan di majlis tersebut, penyanyi yang berusia 34 tahun itu telah menyanyikan lagu-lagu hit seperti We Found LoveWhere Have You Been dan Diamonds.

Malah, dia yang tampil dengan pakaian ketat berwarna merah sehingga menampakkan bahagian perutnya yang agak ‘buncit’ seolah-olah mahu memberitahu kepada umum mengenai berita kehamilannya.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Dalam pada itu, Rihanna menjelaskan dia teragak-agak untuk menerima tawaran untuk membuat persembahan di acara besar tersebut memandangkan keadaan dirinya pada ketika itu.

“Super Bowl adalah satu pentas besar. Bagi saya sesuatu yang penting apabila anak saya melihat persembahan ini nanti.
“Memilih senarai lagi adalah cabaran terbesar. Sukar untuk buat keputusan memaksimumkan tempoh 13 minit yang diberi,” katanya.

Sekadar info, Rihanna telah melahirkan anak pertamanya pada Mei tahun lalu dan selepas tujuh bulan bersalin, Rihanna menunjukkan wajah bayinya kepada umum.

Sumber: @Hollywood Reporter

Advertisement. Scroll to continue reading.

Nur Ain
Ditulis oleh Nur Ain

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Nasional

Kerajaan bersetuju melaksanakan Program Latihan Khidmat Negara (PLKN) 3.0 dengan konsep dan format baharu di bawah Kementerian Pertahanan (MINDEF). Menteri Pertahanan, Datuk Seri Mohamed...

Lokal

Seramai 45 orang termasuk tujuh kanak-kanak dilaporkan terperangkap dalam kejadian kepala air ketika pertandingan memancing di sebuah kolam berhampiran Kampung Longob, Jalan Tandek, Kota...

Spotlight

Ahli gusti profesional, John Cena mengumumkan akan bersara daripada sukan yang diminatinya, WWE pada tahun depan selepas dua dekad terlibat dalam gelanggang tersebut. Menerusi...

Nasional

Penutupan pintu pagar balai polis selepas jam 10 malam di seluruh negara tidak akan menjejaskan proses penyampaian perkhidmatan polis kepada masyarakat apabila ia mula...

Advertisement

Hakcipta © 2018 Borakdaily.com, Powered by OMM Media Sdn Bhd