Connect with us

Hi, what are you looking for?

Spotlight

Mula Rapat Di ‘The Glory’, Lee Dohyun & Im Jiyeon Sedang Dilamun Cinta

Dua pelakon Korea Selatan yang juga membintagi drama bersiri ‘The Glory’, Im Ji-yeon dan Lee Do-hyun dilaporkan sedang menjalin hubungan cinta selepas mereka ditangkap bertemu janji untuk beberapa kali sepanjang empat bulan ini.

Menurut laporan Kimchi Daily, pasangan tersebut mula rapat menerusi drama tersebut kerap keluar ‘dating’ bersama-sama telah berjaya meraih perhatian ramai.

Mana tidaknya, pada 15 Disember 2022, mereka dilihat berjumpa di flat Lee Do-hyun di daerah Geumho, Seoul meskipun cuaca pada ketika itu sangat berkabus malah, sempat membuat orang salji bersama-sama.

Bukan itu sahaja, pasangan merpati dua sejoli itu meluangkan masa di Pusat Rekreasi Semulajadi Yongin dan Lee Do-hyun turut membeli kopi buat mereka.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Susulan itu, sejak khabar tersebut sudah mula tersebar di laman sosial, agensi mereka akhirnya membuka mulut dengan memberitahu mengenai status kedua-dua selebriti tersebut.

“Im Ji-yeon dan Lee Do-hyun mempunyai perasaan yang baik sebagai senior dan junior rapat. Mereka sedang dalam fasa mengenali hati budi secara berhati-hati. Kami berterima kasih sekiranya semua boleh menyokong dengan baik,” ujarnya.

Sumber: Kimchi Daily

Written By

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Dunia

Baru-baru ini, tular sebuah video detik cemas yang dialami oleh penumpang apabila pintu kecemasan pesawat salah sebuah syarikat penerbangan telah dibuka sebelum mendarat dengan...

Spotlight

Anggota kumpulan tersohor Korea Selatan, BLACKPINK iaitu Lisa mendedahkan dirinya enggan dan malu berkongsi foto berbikini setiap kali bercuti di pantai. Lisa dalam satu...

Spotlight

Selebriti popular Indonesia, Raffi Ahmad mahu menjual jet peribadinya yang dibeli sekitar setahun lalu telah berjaya menarik perhatian ramai. Menerusi hantaran yang dimuat naik...

Lokal

Jenazah pendaki Malaysia Everest 2023 (ME2023), Allahyarham Awang Askandar Ampuan Yaacub selamat dikebumikan di Tanah Perkuburan Islam Kampung Benoni, Papar petang tadi. Menurut laporan...

Advertisement