Connect with us

Hi, what are you looking for?

Spotlight

Gelaran Miss Japan 2024 Ditarik, Model Kantoi ‘Sondol’ Suami Orang

Pemenang Miss Japan 2024, Karolina Shiino telah ditarik balik kemenangannya hanya selepas sebulan memegang gelaran tersebut gara-gara dakwaan sondol suami orang.

Jalin hubungan dengan suami orang

Memetik laporan dari The Japan Times, hal tersebut terjadi disebabkan kisah hubungan sulit model kelahiran Ukraine itu dengan suami orang terbongkar selepas didedahkan majalah Shukan Bunshun.

Gelaran Miss Japan 2024 ditarik lepas penganjur dapati model masih keluar dengan kekasih

Menurut majalah berkenaan wanita berusia 26 tahun itu telah menjalinkan hubungan cinta dengan seorang doktor yang juga merupakan suami orang.

Walaupun pada awalnya penganjur pertandingan menyangkal dakwaan tersebut dengan alasan Shiino tidak tahu lelaki berkenaan sudah berumah tangga.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Gelaran Miss Japan 2024 Ditarik, baru dapat pada 22 Januari lalu

Namun, mereka telah kembali membuat kenyataan memaklumkan yang model berkenaan masih menjalinkan hubungan dengan kekasihnya walaupun sudah mengetahui hal sebenar.

Pihak penganjur juga memberitahu telah menerima permintaan Shiino untuk melepaskan gelaran yang telah dimenanginya pada 22 Januari 2024 lalu.

Terdahulu, Karonila Shiino telah mencetuskan kontroversi apabila memenangi pertandingan tersebut memandangkan kedua-dua ibu bapanya berdarah Ukraine.

Dia telah mulai tinggal di Jepun pada usia 5 tahun selepas ibunya berkahwin untuk kali kedua dengan warga setempat.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Sumber: The Japan Times

 

 

Advertisement. Scroll to continue reading.
+ posts

Siti Hajar
Ditulis oleh Siti Hajar

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Sosial

Sejak beberapa tahun lalu, nama Mawla Amin yang dikatakan ulama besar dari Maghribi telah menjadi bualan di media sosial apabila mengunjungi Malaysia serta mendapat...

Filem

Datuk Sarimah Ahmad, 82, rayu kepada penerbit terkenal untuk kembalikan semula pita asal empat filem hasil karyanya yang diambil sejak 36 tahun lalu sebelum...

Lokal

Seorang penjawat awam maut jatuh tingkat 21 di sebuah kondominum di Kuala Lumpur dipercayai pernah  menerima Anugerah Khidmat Cemerlang sepanjang perkhidmatannya. Kredit foto: Facebook...

Filem

Penulis Zabidi Mohamed mendakwa filem La Luna ada unsur penghinaan Islam selepas kini ditayangkan di platform Netflix. Filem La Luna Ada Unsur Penghinaan Islam...

Advertisement

Hakcipta © 2018 Borakdaily.com, Powered by OMM.