Connect with us

Hi, what are you looking for?

Spotlight

Deria Kaki Tak Dapat Rasa, Hulk Hogan Terpaksa Pakai Tongkat

Siapa sangka, lagenda WWE Hulk Hogan telah mengejutkan ramai apabila dia dikatakan menggunakan tongkat untuk beberapa hari sahaja kerana kakinya tidak lagi dirasai selepas menjalani pembedahan di bahagian belakang.

Difahamkan, Hogan ada memaklumkan perkara tersebut kepada rakan seperjuangannya, Kurt Angle ketika di sebuah majlis yang memberitahu kakinya tidak mempunyai apa-apa deriadan disebabkan itulah dia mengambil keputusan untuk memakai tongkat.

Bagaimanapun, Angle menegaskan bahawa keadaan kesihatan juara dunia 12 kali itu masih dalam keadaan baik dan tidak lumpuh.

Malah, Pemenang pingat emas Olimpik 1996 itu berkata di The Kurt Angle Show turut memberitahu bahawa Hogan dipercayai bakal menjalani pembedahan bahagian belakang badannya sekali lagi kelak.

Advertisement. Scroll to continue reading.

“Saraf bahagian bawah badannya dipotong. Dia tidak dapat merasakan bahagian bawah badannya. Jadi dia menggunakan tongkatnya untuk berjalan.
“Saya ingatkan dia menggunakan tongkat itu kerana mengalami sakit di bahagian belakang. Dia tidak berasa sakit. Dia tidak dapat merasakan apa-apa.” ujarnya.

Sumber: Harian Metro

Written By

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Lokal

Anggota polis berpangkat Lans yang didakwa menembak isterinya, Safsufarnisya Salleh, 27 dengan lebih dari lima tembakan meminta agar dibawa ke pusara allahyarham. Permintaan itu...

Dunia

Demi konten dan perhatian, sesetengah orang sanggup melanggar larangan yang telah ditetapkan agama sedangkan dia sedar bahawa apa yang dilakukan adalah berdosa. Demi konten...

Spotlight

Sebelum ini, kecoh di media sosial apabila nama pelawak Indonsia iaitu Daus Mini didakwa curang belakang isterinya, Shelvie Hana Wijaya. Pun begitu, segalanya berubah...

Spotlight

Kereta pengarah dan penulis skrip filem kontroversi Mentega Terbang, Mohd Khairi Anwar Jailani serta pelakon karya tersebut disimbah cat dan bahan asid hari ini....

Advertisement