Connect with us

Hi, what are you looking for?

Politik

V. Sivakumar Ucap Terima Kasih, Mohon Maaf Jika Ada Kesilapan Sepanjang Di KSM

Bekas Menteri Sumber Manusia, V. Sivakumar ucap terima kasih ke atas anggota Kementerian Sumber Manusia (KSM) kerana banyak membantunya dalam kementerian tersebut sepanjang tempoh berkhidmat selama setahun.

Nama digugurkan dalam kabinet baharu diumumkan

Hal tersebut disuarakan V. Sivakumar menerusi media sosialnya selepas nama beliau tiada dalam senarai kabinet baharu yang telah dirombak sewaktu diumumkan Perdana Menteri Malaysia, Datuk Seri Anwar Ibrahim pagi tadi.

View this post on Instagram

A post shared by Sivakumar Varatharaju (@v.sivakumarmedia)

Advertisement. Scroll to continue reading.

Artikel lain: “Saya Setuju Rombakan Kabinet Sebelum Akhir Bulan Ini” – Anwar Ibrahim

V. Sivakumar ucap terima kasih buat semua pihak

Beliau juga mengucapkan terima kasih kepada agensi-agensi di bawah kementerian tersebut kerana terbuka bekerjasama demi untuk kecemerlangan Sumber Manusia di Malaysia sebelum ini.

Beliau turut menzahirkan penghargaan kepada Perdana Menteri kerana memberi peluang kepadanya untuk berada dalam kementerian berkenaan sekali gus mendoakan supaya Kerajaan Madani kekal mentadbir urus negara dengan baik demi kemakmuran rakyat Malaysia.

Advertisement. Scroll to continue reading.

V. Sivakumar Ucap Terima Kasih

V. Sivakumar mohon maaf jika ada kesilapan

Dalam pada itu, V. Sivakumar sempat memohon kemaafan kepada semua pihak yang pernah berurusan dengannya di dalam KSM andai mempunyai sebarang kesalahan sepanjang menjadi Menteri.

V. Sivakumar Ucap Terima Kasih

Di akhir perkongsian ahli parlimen Batu Gajah berkenaan mengucapkan tahniah kepada Menteri Sumber Manusia yang baharu sahaja diumumkan iaitu YBM Steven Che Keong kerana bakal menerajui KSM selepas ini untuk tempoh empat tahun lagi.

Sumber: Instagram V. Sivakumarmedia

Advertisement. Scroll to continue reading.
+ posts

Siti Hajar
Ditulis oleh Siti Hajar

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Sosial

Sejak beberapa tahun lalu, nama Mawla Amin yang dikatakan ulama besar dari Maghribi telah menjadi bualan di media sosial apabila mengunjungi Malaysia serta mendapat...

Filem

Datuk Sarimah Ahmad, 82, rayu kepada penerbit terkenal untuk kembalikan semula pita asal empat filem hasil karyanya yang diambil sejak 36 tahun lalu sebelum...

Lokal

Seorang penjawat awam maut jatuh tingkat 21 di sebuah kondominum di Kuala Lumpur dipercayai pernah  menerima Anugerah Khidmat Cemerlang sepanjang perkhidmatannya. Kredit foto: Facebook...

Filem

Penulis Zabidi Mohamed mendakwa filem La Luna ada unsur penghinaan Islam selepas kini ditayangkan di platform Netflix. Filem La Luna Ada Unsur Penghinaan Islam...

Advertisement

Hakcipta © 2018 Borakdaily.com, Powered by OMM.