Connect with us

Hi, what are you looking for?

Spotlight

Jennie BLACKPINK Hisap Rokok Elektronik, Pihak Pengurusan Mohon Maaf

Susulan tular video memaparkan anggota BLACKPINK Jennie hisap rokok elektronik atau vape di dalam bangunan, pihak pengurusan penyanyi itu tampil membuat permohonan maaf.

Menerusi satu hantaran di X, pihak pengurusan Jennie iaitu Oddatelier (OA) telah memuat naik satu kenyataan berkenaan video yang tular pada 2 Julai lalu.

Menurut pihak pengurusan itu, Jennie juga telah memohon maaf secara peribadi terhadap semua staf yang mungkin berasa kurang selesa dengan tindakan penyanyi itu.

“Kami memohon maaf kepada semua yang berasa tidak selesa dengan tindakan Jennie dalam vlog yang dikeluarkan pada 2 haribulan.

Jennie BLACKPINK hisap rokok elektronik

“Jennie akui dan amat menyesali kesilapannya menghisap vape di dalam bangunan dan menyebabkan ketidakselesaan kepada kakitangan. Jennie telah memohon maaf secara peribadi kepada semua kakitangan yang mungkin terkesan.
“Kami memohon maaf kepada para peminat yang kecewa dengan insiden ini. Kami berharap dapat mengelakkan perkara ini daripada berulang di masa hadapan,” kata OA.

Terdahulu, tular klip video memaparkan Jennie sedang menghisap vape di dalam sebuah bangunan di hadapan beberapa staf ketika sedang disolek.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Disebabkan itu, Jennie menerima pelbagai kecaman daripada warga maya lalu klip video tersebut dipadam daripada vlog penyanyi popular itu.

Artikel lain: John Cena Dilapor Umum Tinggalkan Gelanggang Gusti Tahun Depan

Walaupun Jennie sudah cukup umur untuk merokok, namun netizen kecewa dengan tindakan penyanyi lagu Solo itu kerana dia bukan sahaja menghisap vape di dalam bangunan, malahan menghembus asapnya berhampiran dengan staf.

Sumber: X @oddatelier, Koreaboo!

Advertisement. Scroll to continue reading.

Anis Rabiatul
Ditulis oleh Anis Rabiatul

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Nasional

Kerajaan akan menbuat pengumuman khas kenaikan gaji 1.5 juta penjawat awam yang akan dibuat pada Jumaat, 16 Ogos depan. Jabatan Perkhidmatan Awam (JPA) memaklumkan...

Sosial

Tular di media sosial sepasang suami isteri warga emas yang ditemukan meninggal dunia dan membusuk di dalam bilik rumah mereka di kawasan Jonggol, Jawa...

Lokal

Jenazah Nur Farah Kartini Abdullah difahamkan akan dibawa pulang ke kampung halamannya di Kampung Lereng Bukit, Miri Sarawak bagi proses pengebumian pada hari ini....

Sosial

Bapa kepada salah seorang mangsa yang lemas Air Terjun Jami, Maros, Sulawesi Selatan pada Jumaat tahan tangis selepas menerima berita anak perempuannya lemas. Menerusi...

Advertisement

Hakcipta © 2018 Borakdaily.com, Powered by OMM Media Sdn Bhd