Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dunia

Baru Keluar Penjara, Lelaki Tergamak ‘Makan’ Bekas Isteri

Seorang lelaki berusia 21 tahun yang baru sahaja dua minggu bebas dari penjara atas dakwaan penganiayaan dilaporkan kembali membuat ‘kecoh’.

Memetik laporan antvklik, pemuda berasal dari Karang Duwek, wilayah Jawa Timur, Indonesia kembali menjadi tahanan semula selepas bertindak merogol bekas isterinya, baru-baru ini.

Pegawai polis Bangkala, Wiwit Ari Wibisono berkata, pada mulanya bekas isteri pelaku menyambut lelaki berkenaan keluar dari tahanan. Malangnya, mereka berdua tidak jadi bertemu.

Namun, pelaku bertindak menghubungi bekas isterinya melalui telefon, katanya.

Advertisement. Scroll to continue reading.
“Saat penjemputan, korban tidak bertemu pelaku hingga korban pulang, namun pelaku menghubungi korban lewat telepon,”ujar Wiwit.

Setelah itu, mereka bertemu dan lelaki berkenaan membawa bekas isterinya ke tengah hutan sehinggalah dia tergamak merogol mangsa.

“Korban sama Pelaku bertemu di Jalan, lalu korban ini di bawa ke hutan atau kebun, lalu pelaku melakukan permerkosaan.
“Korban di tinggal, kemudian pelaku datang lagi dan melakukan perbuatan yang sama untuk kedua kalinya,”katanya lagi.

Wiwit berkata, pemuda berkenaan datang lagi ke tempat kejadian dan melakukan perbuatan yang sama buat kali kedua dan selepas melakukannya, dia membawa bekas isterinya pulang dan memintanya tidak mendedahkan perkara tersebut kepada orang lain.

Berikutan itu, pelaku ditahan dan berdepan hukuman maksimum 12 tahun penjara jika didapati bersalah.

Sumber: antvklik

Advertisement. Scroll to continue reading.

Written By

Jadi diri sendiri

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Lokal

Pemergian sepasang suami isteri yang maut dalam kemalangan membabitkan lima buah kenderaan di Kampung Selamat, Sungai Tong, Setiu semalam mengundang rasa sayu dalam kalangan...

Dunia

Seorang wanita menangis sewaktu menjalani hukuman sebat sebanyak 100 kali di hadapan umum selepas didapati bersalah berzina dengan iparnya. Tak kuat tahan sakit Video...

Lokal

Malang tidak berbau, seorang lelaki dilaporkan maut selepas motosikal ditungganinya dipercayai gagal memotong sebuah kereta sebelum bertembung dengan treler. Kejadian dipercayai berlaku kira-kira jam...

Lokal

Rezeki tak disangka, seorang pelajar perempuan Tingkatan 2 menjadi individu paling muda membayar zakat perniagaan sebanyak RM10,000 kepada Majlis Agama Islam dan Adat Istiadat...

Advertisement