Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dunia

Bakal Kahwin 1 Mac, Pewaris Kaya Pilih Transgender Paling Cantik Sebagai ‘Isteri’

Kisah hubungan cinta antara transgender terkenal, Nong Poy bersama seorang lelaki kaya kini sedang hangat menjadi bualan netizen di media sosial.

Mana tidaknya, menurut laporan mStar, dikatakan Nong Poy dan kekasihnya iaitu Oak Phakwa Hongyok bakal mendirikan rumah tangga pada 1 Mac 2023 telah mengejutkan ramai pihak.

Difahamkan juga, Oak Phakwa Hongyok merupakan anak kepada pemilik konglomerat Thailand serta bakal pewaris kumpulan Ar Jor yang mempunyai perniagaan hotel dan pelancongan.

Bukan itu sahaja, selain terlibat dalam perniagaan hotel dan perlancongan, kumpulan Ar Jor juga mempunyai muzium, restoran dan kafe terkenal di Phuket.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Bagaimanapun, jumlah sebenar aset seta kekayaan yang dimiliki oleh Oak Phakwa Hongyok masih belum dapat dipastikan lagi oleh orang ramai.

Dalam pada itu, Nong Poy merupakan seorang penggiat seni yang aktif membuat lakonan dan juga peragaan. Malah, dia juga mempunyai kekayaan yang tersendiri hasil daripada kerjayanya.

Sekadar info, Nong Poy pernah memenangi gelaran  Miss Tiifany’s 2004 dan ratu cantik Miss International Queen pada tahun yang sama.

Sumber: mStar 

Advertisement. Scroll to continue reading.

Written By

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Lokal

Anggota polis berpangkat Lans yang didakwa menembak isterinya, Safsufarnisya Salleh, 27 dengan lebih dari lima tembakan meminta agar dibawa ke pusara allahyarham. Permintaan itu...

Dunia

Demi konten dan perhatian, sesetengah orang sanggup melanggar larangan yang telah ditetapkan agama sedangkan dia sedar bahawa apa yang dilakukan adalah berdosa. Demi konten...

Spotlight

Sebelum ini, kecoh di media sosial apabila nama pelawak Indonsia iaitu Daus Mini didakwa curang belakang isterinya, Shelvie Hana Wijaya. Pun begitu, segalanya berubah...

Spotlight

Kereta pengarah dan penulis skrip filem kontroversi Mentega Terbang, Mohd Khairi Anwar Jailani serta pelakon karya tersebut disimbah cat dan bahan asid hari ini....

Advertisement