Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sosial

Anak Taikun Emas Raikan Majlis Kahwin Dalam Kapal Terbang

Anak kepada taikun emas India, Dilip Popley tular selepas raikan majlis kahwin di dalam sebuah kapal terbang peribadi pada 24 November lalu.

Memetik laporan The Indian Express, sebuah video yang dimuat naik di media sosial memaparkan sambutan mewah perkahwinan anaknya yang dihadiri kira-kira 350 tetamu.

Anak taikun emas raikan majlis kahwin dalam kapal terbang

Lebih menarik apabila perkahwinan anak perempuannya, Vidhi Popley bersama Hridesh Sainani itu diraikan dalam pesawat yang sedang dalam perjalanan dari Dubai ke Oman.

Artikel lain: Keluarga Ashraf Sinclair Restu Perkahwinan BCL, Tiko Aryawardhana

Advertisement. Scroll to continue reading.

Video tersebut juga memaparkan Hridesh menyuarakan kegembiraannya kerana dapat berkahwin dengan kekasih sekolah menengahnya.

“Saya sangat gembira kerana dapat berkahwin dengan kekasih zaman kanak-kanak saya dan kekasih sekolah menengah saya.

“Terima kasih kepada Jetex, terima kasih kepada semua orang dan terima kasih kepada ibu bapa kami. Kami sangat menyayangi kamu dan kami menyayangi Jetex,” kata Hridesh.

Dalam pada itu, Vidhi turut menyuarakan kegembiraan disamping menyatakan dia tidak menyangka ibu bapanya merancang perkara tersebut.

“Saya sangat teruja dan saya tidak terbayang pun akan melakukan perkahwinan atas kapal,” ujarnya.

Sumber: The Indian Express, X @PTI_News

+ posts

Anis Rabiatul
Ditulis oleh Anis Rabiatul

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Sosial

Sejak beberapa tahun lalu, nama Mawla Amin yang dikatakan ulama besar dari Maghribi telah menjadi bualan di media sosial apabila mengunjungi Malaysia serta mendapat...

Filem

Penulis Zabidi Mohamed mendakwa filem La Luna ada unsur penghinaan Islam selepas kini ditayangkan di platform Netflix. Filem La Luna Ada Unsur Penghinaan Islam...

Lokal

Seorang wanita yang ditemukan meninggal dunia dalam sebuah kereta berkunci di kawasan Klinik Pakar, Hospital Raja Permaisuri Bainun (HRPB), di Ipoh semalam didapati tertidur...

Lokal

Seorang isteri tak sempat selamatkan suami hanyut susulan ditarik ombak sewaktu berkelah di Pantai Batu Burok, Terengganu kira-kira jam 11. 20 pagi Ahad. Memetik...

Advertisement

Hakcipta © 2018 Borakdaily.com, Powered by OMM.