Connect with us

Hi, what are you looking for?

Spotlight

Virgoun Ada Awek Baru, Inara Rusli Tak Cemburu Langsung!

Isteri kepada penyanyi popular, Virgoun iaitu Inara Rusli tak cemburu dan tidak terkejut dengan khabar angin yang mengatakan suaminya itu sudah menemui pengganti baharu walaupun belum sah bercerai.

Menerusi laporan Detik Hot, Inara turut mendedahkan sudah lama mengetahui perkara tersebut malah dia menegaskan tidak pernah rasa cemburu dengan hubungan itu.

Bukan itu sahaja, dia dapat menjangkakan perkara tersebut akan terjadi memandangkan rumah tangga mereka sudah lama tergantung tanpa bertali.

Inara Rusli tak cemburu

View this post on Instagram

Advertisement. Scroll to continue reading.

A post shared by 𝐼 𝑁 𝐴 𝑅 𝐴 이나라 (@mommy_starla)

Artikel lain: Inara Rusli Akhirnya Tarik Balik Laporan Zina Selepas Berjaya Dipujuk Virgoun

“Biasalah… bukan satu mengejutkan. Saya tidak menyesal bukan? Kita tidak boleh memaksa semua orang berada terus dengan kita. Sejauh mana rasa cemburu? Jangan fokus perkara itu tapi fokus perkara lain,” katanya.

Apa yang lebih mengejutkan, Inara mengenali teman wanita baharu suaminya itu dan pernah menjadi seorang pelakon malah suka menyertai sukan permotoran.

Advertisement. Scroll to continue reading.
“Saya pernah jumpa dia sekali dua. Masa itu semasa pengurus saya memberi saya kerja untuk sebuah rancangan. Kali kedua saya bertemu dia di tempat pemain bass tapi saya tidak begitu mengenai wanita tersebut,” kongsinya.

Sekadar info, Inara mendedahkan Virgoun telah menggunakan beberapa orang wanita untuk mendapatkan khidmat seks ternyata telah mengejutkan ramai.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Disebabkan terlalu malu dengan pendedahan yang dilakukan oleh Inara, Virgoun telah bertindak memfailkan penceraian di Pejabat Agama Jakarta Barat pada 5 Mei lalu.

Sumber: Detik Hot (Maulidi Rismoyo)

+ posts

Nur Ain
Ditulis oleh Nur Ain

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Sosial

Sejak beberapa tahun lalu, nama Mawla Amin yang dikatakan ulama besar dari Maghribi telah menjadi bualan di media sosial apabila mengunjungi Malaysia serta mendapat...

Filem

Datuk Sarimah Ahmad, 82, rayu kepada penerbit terkenal untuk kembalikan semula pita asal empat filem hasil karyanya yang diambil sejak 36 tahun lalu sebelum...

Lokal

Seorang penjawat awam maut jatuh tingkat 21 di sebuah kondominum di Kuala Lumpur dipercayai pernah  menerima Anugerah Khidmat Cemerlang sepanjang perkhidmatannya. Kredit foto: Facebook...

Filem

Penulis Zabidi Mohamed mendakwa filem La Luna ada unsur penghinaan Islam selepas kini ditayangkan di platform Netflix. Filem La Luna Ada Unsur Penghinaan Islam...

Advertisement

Hakcipta © 2018 Borakdaily.com, Powered by OMM.