Connect with us

Hi, what are you looking for?

Spotlight

Tunang Amuk! Nafi Lucinta Luna Lelaki-“Dia Perempuan Sejak Lahir!”

Baru-baru ini, selebriti Lucinta Luna bersama tunangnya, Arten Boltian hadir ke Corbuzier podcast, telah berjaya meraih perhatian ramai.

Mana tidaknya, menerusi hantaran yang dimuat naik oleh seorang pengguna di laman TikToknya, Arten secara tiba-tiba berang selepas hos podcast tersebut memaklumkan mengenai jantina sebenar Lucinta.

@bakalviral2024

ngamook #lucintaluna

♬ suara asli – cha ✨️ – bakal viral

Advertisement. Scroll to continue reading.
“Kamu tahu siapa dia? Dia adalah transgender,” soal hos tersebut.

Sebaik sahaja mendengar pendedahan itu, Arten menafikan perkara tersebut dan memberitahu Lucinta adalah seorang wanita sejak lahir lagi.

“Sekejap, saya nak beritahu sesuatu kerana ramai orang yang mengatakan kepada syaa bahawa Luna adalah seorang lelaki, seorang transgender.
“Saya nak beritahu semua orang, mana kamera? Dia adalah wanita sejak lahir lagi dan saya nak beritahu kepada semua orang. Saya percaya calon isteri saya, dia berita semuanya kepada saya.
“Kita datang sini untuk maklumkan mengenai lamaran dan pernikahan kita. Bila kali terakhir kamu kata dia adalah transgender?” ujar Arten.

Walaupun hos tersebut tetap dengan pendirian dengan mengatakan Lucinta adalah seorang lelaki, namun Arten tidak mempercayai perkara tersebut.

Sekadar info, Lucinta Luna telah mengikat tali pertunangan bersama pasangan pilihan hatinya, Arten Boltian dalam sebuah majlis yang diraikan dengan penuh kemeriahan di Pullman Private Hotel, Bali pada 28 Julai lalu.

Sumber: TikTok @bakal viral

Advertisement. Scroll to continue reading.

Nur Ain
Ditulis oleh

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Dunia

Selepas filem Vina: Sebelum 7 Hari ditayangkan, polis menahan seorang daripada sekumpulan individu yang didakwa dalang dalam kes rogol dan pembunuhan pelajar sekolah di...

Sosial

Seorang wanita dari Indonesia mohon maaf selepas video TikToknya yang memaparkan dakwaan dia tidak pernah mendengar suara azan di Malaysia menjadi tular. Menerusi satu...

Sosial

Tular di media sosial memaparkan gambar dan video sekumpulan sami Buddha sedang berehat di sebuah masjid di Temanggung di Jawa Tengah, Indonesia. Menerusi saluran...

Lokal

Penglibatan pengasas kedai serbaneka KK Mart, Datuk Seri Dr Chai Kee Kan bersama Perdana Menteri Datuk Seri Anwar Ibrahim ke Uzbekistan bagi lawatan rasmi...

Advertisement

Hakcipta © 2018 Borakdaily.com, Powered by OMM Media Sdn Bhd