Connect with us

Hi, what are you looking for?

Spotlight

Tolak Permintaan Peminat, Jungkook Tak Berani Buang Tatu Sebab Takut Sakit

Penyanyi Korea Selatan terkenal, Jeon Jung Kook yang juga merupakan salah seorang anggota Bangtan Boys mendedahkan dia enggan untuk membuang tatu yang terdapat di badannya kerana ia mempunyai kisah yang tersendiri.

Difahamkan, Jungkook memberi maklum balas tersebut selepas menjawab pertanyaan daripada peminatnya yang meminta dia membuang tatu tersebut yang menggangu kesempurnaan tubuh badannya.

Bukan itu sahaja, penyanyi yang berusia 25 tahun itu turut memberitahu dia tidak berani untuk membuangnya kerana proses tersebut amat menyakitkan.

“Proses membuang tatu sangat menyakitkan. Saya tak suka rasa sakit. Saya juga dapat tahu rasa sakit itu bukan sekejap.
“Saya faham ada sesetengah orang yang membuat keputusan untuk membuang tatu. Tetapi ini adalah yang saya mahukan dan ia akan kekal begitu.
“Kalau saya membuangnya itu bermakna saya menafikan kisah silam diri sendiri. Apa yang berlaku dahulu juga adalah sebahagian daripada hidup saya,” katanya.

Dalam pada itu, Jungkook berkongsi tulisan Army merupakan tatu yang sangat berharga baginya sebagai salah satu penghargaan buat peminat kumpulan mereka.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Bagaimanapun, dia mendedahkan berkemungkinan membuang tatu tersebut pada masa akan datang jika terdapat sebarang situasi yang memaksa dirinya untuk melakukan perkara tersebut.

Sumber: mStar

Written By

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Lokal

Anggota polis berpangkat Lans yang didakwa menembak isterinya, Safsufarnisya Salleh, 27 dengan lebih dari lima tembakan meminta agar dibawa ke pusara allahyarham. Permintaan itu...

Dunia

Demi konten dan perhatian, sesetengah orang sanggup melanggar larangan yang telah ditetapkan agama sedangkan dia sedar bahawa apa yang dilakukan adalah berdosa. Demi konten...

Spotlight

Sebelum ini, kecoh di media sosial apabila nama pelawak Indonsia iaitu Daus Mini didakwa curang belakang isterinya, Shelvie Hana Wijaya. Pun begitu, segalanya berubah...

Spotlight

Kereta pengarah dan penulis skrip filem kontroversi Mentega Terbang, Mohd Khairi Anwar Jailani serta pelakon karya tersebut disimbah cat dan bahan asid hari ini....

Advertisement