Connect with us

Hi, what are you looking for?

Spotlight

Tarik Serik Buat Pembedahan Plastik, Bebizie Fatlanay Nak ‘Renovate’ Buntut Pula

Penyanyi dangdut Indonesia, Bebizie Fatlanay memaklumkan dia tidak akan pernah serik untuk melakukan pembedahan plastik pada anggota badan demi memuaskan ‘nafsu’ sendiri.

Menurut laporan Detik.Hot, Bebizie atau nama sebenarnya Sari Sri Mulyat mendedahkan dia sudah membuat pembedahan plastik di beberapa tubuh badan seperti payudara, paha, tangan dan perut.

Bukan itu sahaja, Bebizie turut memberitahu dia telah menghabiskan wang berjumlah RM131,184 (Rp450 juta) untuk memperlihatkan dirinya cantik.

“Saya jalani pembedahan itu untuk diri sendiri bukan untuk orang lain. Saya mula menjalani pembedahan setelah menjadi janda sejak 10 tahun ini. Saya buat bukan sebab tak percaya diri,” katanya.

Ujar penyanyi yang berusia 41 tahun itu lagi, dia juga pernah membuat proses tanam rambut di Turki hanya semata untuk nampak lebih muda daripada usianya.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Pun begitu, dia juga memberitahu tidak pernah puas untuk melakukan pembedahan plastik sehingga mendapat keputusan yang diinginkan.

Malah, punggung adalah bahagian seterusnya dia akan menjalani pembedahan namun, proses tersebut memerlukan banyak perbelanjaan.

“Ada satu lagi yang belum saya buat iaitu punggung. Saya sekarang sedang menyusun jadual saya memandangkan banyak kerja yang perlu saya selesikan selain mengumpul duit.
“Untuk pembedahan di punggung ini perlukan satu bulan untuk berehat malah saya juga bakal menghabiskan RM58,302 (Rp200 juta) untuk pembedahan berkenaan,” jelasnya lagi.

Sumber: Detik.Hot (Mauludi Rismoyo)

Advertisement. Scroll to continue reading.
+ posts

Nur Ain
Ditulis oleh Nur Ain

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Lokal

Aktivis dari Sabah dan Sarawak menggesa lima individu, termasuk Ketua Pemuda UMNO iaitu Dr Muhamad Akmal Saleh dilarang memasuki negeri itu kerana didakwa meningkatkan...

Sosial

Pempengaruh dan usahawan terkenal, Khairul Aming membuktikan kehebatannya sebagai anak Malaysia apabila dia dikenali oleh tukang masak di London. Menerusi satu perkongsian TikTok @christhechindian,...

Sosial

Seorang wanita ‘omputeh’ dakwa rakyat Malaysia dilayan teruk di Korea Selatan dan sangat berbeza dengan cara orang dari negara barat dilayan. Menerusi satu perkongsian...

Nasional

Kementerian Perumahan dan Kerajaan Tempatan (KPKT) iktiraf dan hargai peranan media dalam menterjemahkan agenda utama KPKT. Menterinya, Nga Kor Ming berkata, kementeriannya melancarkan Anugerah...

Advertisement

Hakcipta © 2018 Borakdaily.com, Powered by OMM Media Sdn Bhd