Connect with us

Hi, what are you looking for?

Spotlight

SRK Mengigil Kemaluan Dicucuk Jarum, Dedah Pengalaman Lucu Buat Rawatan Akupunktur

Pelakon popular Bollywood, Shah Rukh Khan mendedahkan pengalaman yang agak memalukan ketika menjalani rawatan akupunktur untuk menghilangkan sakit bahagian lehernya.

Menceritakan kembali kejadian itu, Shah Rukh Khan menyangka lehernya akan dicucuk jarum bagi menjalani rawatan tersebut namun, sangkaannya itu meleset sama sekali.

Jelasnya, bahagian kemaluannya terpaksa dicucuk dan dia menganggap kejadian itu adalah sangat menghiburkan dan memalukan bagi dirinya.

“Apabila membayangkan bahagian leher yang akan dicucuk dengan jarum saya sudah mula rasa takut.
“Tetapi ketakutan saya jadi berganda apabila pengamal perubatan itu mencucuk jarum halus itu ke bahagian alat kemaluan! Boleh anda bayangkan rasa sakit itu? Saya menggigil sepanjang proses itu dilakukan,” katanya.

Bukan itu sahaja, pelakon yang berusia 57 tahun itu turut mengatakan dia tidak pernah mendapatkan rawatan di hospital disebabkan takut dan sudah mengalami sakit di bahagian leher sejak beberapa tahun yang lalu.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Apa yang lebih melucukan, pengamal perubatan tersebut berasal dari bahagian timur India dan secara tidak langsung Shah Rukh Khan mengalami sedikit masalah untuk memahami bahasa yang digunakannya.

“Apa lebih melucukan saya tidak memahami apa yang dicakapkan kerana pengamal perubatan itu berasal dari bahagian timur India. Bahasa digunakan berbeza menambah kekeliruan saya.
“Saya hanya menurut perintah apabila diminta tanggalkan pakaian sebab tidak faham apa dia cuba sampaikan,” jelasnya.

Sumber: mStar 

Written By

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Spotlight

Akaun media sosial milik pelawak kelahiran Malaysia, Uncle Roger telah digantung oleh pihak berkuasa China selepas bergurau senda mengenai Beijing dan menjadikan isu Taiwan...

Dunia

Selain di Malaysia, negara jiran, Indonesia juga sedang dilanda ‘demam’ Coldplay apabila masing-masing masih heboh bercerita tentang konsert band dari United Kongdom itu yang...

Spotlight

Bekas isteri kepada penyanyi Indonesia, Tegar Septian iaitu Sarah Sheilka difahamkan telah pun mendirikan rumah tangga dengan lelaki lain kelmarin. Belum setahun menjanda Menerusi...

Lokal

Hari ini, salah seorang Ahli Parlimen Perikatan Nasional, Jamaludin Yahya mencadangkan kepada kerajaan supaya golongan Gay, Lesbian, Biseksual dan Transgender (LGBT) dikategorikan sebagai pesakit...

Advertisement