Connect with us

Hi, what are you looking for?

India

SRK Mengigil Kemaluan Dicucuk Jarum, Dedah Pengalaman Lucu Buat Rawatan Akupunktur

Pelakon popular Bollywood, Shah Rukh Khan mendedahkan pengalaman yang agak memalukan ketika menjalani rawatan akupunktur untuk menghilangkan sakit bahagian lehernya.

Menceritakan kembali kejadian itu, Shah Rukh Khan menyangka lehernya akan dicucuk jarum bagi menjalani rawatan tersebut namun, sangkaannya itu meleset sama sekali.

Jelasnya, bahagian kemaluannya terpaksa dicucuk dan dia menganggap kejadian itu adalah sangat menghiburkan dan memalukan bagi dirinya.

“Apabila membayangkan bahagian leher yang akan dicucuk dengan jarum saya sudah mula rasa takut.
“Tetapi ketakutan saya jadi berganda apabila pengamal perubatan itu mencucuk jarum halus itu ke bahagian alat kemaluan! Boleh anda bayangkan rasa sakit itu? Saya menggigil sepanjang proses itu dilakukan,” katanya.

Bukan itu sahaja, pelakon yang berusia 57 tahun itu turut mengatakan dia tidak pernah mendapatkan rawatan di hospital disebabkan takut dan sudah mengalami sakit di bahagian leher sejak beberapa tahun yang lalu.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Apa yang lebih melucukan, pengamal perubatan tersebut berasal dari bahagian timur India dan secara tidak langsung Shah Rukh Khan mengalami sedikit masalah untuk memahami bahasa yang digunakannya.

“Apa lebih melucukan saya tidak memahami apa yang dicakapkan kerana pengamal perubatan itu berasal dari bahagian timur India. Bahasa digunakan berbeza menambah kekeliruan saya.
“Saya hanya menurut perintah apabila diminta tanggalkan pakaian sebab tidak faham apa dia cuba sampaikan,” jelasnya.

Sumber: mStar 

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Barat

Seorang bekas Miss Croatia dikenali Ivana Knoll dikritik warganet kerana berpakaian tidak sopan di sekitar ibu kota Qatar, Doha pada minggu ini selepas dia...

Barat

Bekas pemain bola sepak Amerika Syarikat (AS), DaMarcus Beasley membuat sebanyak 126 penampilan untuk negaranya sejak tahun 2001 hingga 2017. Malah, dia juga pernah...

Barat

Penyanyi rap sensasi, Kanye West atau kini dikenali Ye sekali lagi mencetuskan kontroversi apabila bekas pekerja mendedahkan dia pernah menunjukkan gambar bogel bekas isterinya,...

Indonesia

Penyanyi Indonesia, Tegar Septian meluahkan kekecewaan apabila sekali lagi menjadi mangsa tuduhan netizen apabila mereka mengatakan dia sering membazir masa keluar melepak. Tindakannya yang...

Advertisement