Connect with us

Hi, what are you looking for?

Spotlight

SRK Mengigil Kemaluan Dicucuk Jarum, Dedah Pengalaman Lucu Buat Rawatan Akupunktur

Pelakon popular Bollywood, Shah Rukh Khan mendedahkan pengalaman yang agak memalukan ketika menjalani rawatan akupunktur untuk menghilangkan sakit bahagian lehernya.

Menceritakan kembali kejadian itu, Shah Rukh Khan menyangka lehernya akan dicucuk jarum bagi menjalani rawatan tersebut namun, sangkaannya itu meleset sama sekali.

Jelasnya, bahagian kemaluannya terpaksa dicucuk dan dia menganggap kejadian itu adalah sangat menghiburkan dan memalukan bagi dirinya.

“Apabila membayangkan bahagian leher yang akan dicucuk dengan jarum saya sudah mula rasa takut.
“Tetapi ketakutan saya jadi berganda apabila pengamal perubatan itu mencucuk jarum halus itu ke bahagian alat kemaluan! Boleh anda bayangkan rasa sakit itu? Saya menggigil sepanjang proses itu dilakukan,” katanya.

Bukan itu sahaja, pelakon yang berusia 57 tahun itu turut mengatakan dia tidak pernah mendapatkan rawatan di hospital disebabkan takut dan sudah mengalami sakit di bahagian leher sejak beberapa tahun yang lalu.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Apa yang lebih melucukan, pengamal perubatan tersebut berasal dari bahagian timur India dan secara tidak langsung Shah Rukh Khan mengalami sedikit masalah untuk memahami bahasa yang digunakannya.

“Apa lebih melucukan saya tidak memahami apa yang dicakapkan kerana pengamal perubatan itu berasal dari bahagian timur India. Bahasa digunakan berbeza menambah kekeliruan saya.
“Saya hanya menurut perintah apabila diminta tanggalkan pakaian sebab tidak faham apa dia cuba sampaikan,” jelasnya.

Sumber: mStar 

Nur Ain
Ditulis oleh

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Dunia

Selepas filem Vina: Sebelum 7 Hari ditayangkan, polis menahan seorang daripada sekumpulan individu yang didakwa dalang dalam kes rogol dan pembunuhan pelajar sekolah di...

Sosial

Seorang wanita dari Indonesia mohon maaf selepas video TikToknya yang memaparkan dakwaan dia tidak pernah mendengar suara azan di Malaysia menjadi tular. Menerusi satu...

Sosial

Tular di media sosial memaparkan gambar dan video sekumpulan sami Buddha sedang berehat di sebuah masjid di Temanggung di Jawa Tengah, Indonesia. Menerusi saluran...

Lokal

Penglibatan pengasas kedai serbaneka KK Mart, Datuk Seri Dr Chai Kee Kan bersama Perdana Menteri Datuk Seri Anwar Ibrahim ke Uzbekistan bagi lawatan rasmi...

Advertisement

Hakcipta © 2018 Borakdaily.com, Powered by OMM Media Sdn Bhd