Connect with us

Hi, what are you looking for?

Spotlight

Sebulan Menjalin Cinta, Karina AESPA Dan Lee Jae Wook Rasmi Putus

Penyanyi kumpulan wanita AESPA, Karina dan pelakon popular Korea Selatan, Lee Jae-wook berpisah setelah sebulan menjalin hubungan cinta selepas disahkan menerusi agensi mereka.

Menerusi laporan Soompi, saluran berita Korea Selatan, TenAsia melaporkan bahawa Karina dan Jae-wook telah berpisah setelah sebulan bersama selepas pasangan itu mendedahkan hubungan mereka kepada umum pada akhir Februari 2024.

Foto: Soompi

Sebagai reaksi kepada laporan tersebut, wakil dari agensi Jae-wook, C-JeS Studios mengesahkan bahawa pasangan itu telah memutuskan untuk berpisah bagi memberi tumpuan kepada kerja masing-masing.

Advertisement. Scroll to continue reading.
“Kedua-duanya memutuskan untuk kekal sebagai rakan sekerja yang menyokong satu sama lain, masing-masing akan menyapa peminat dari semasa ke samasa dan tolong tunjukkan minat dan sokongan anda kepada mereka,” kata agensi Jae-wook.

Foto: Soompi

Dalam pada itu, agensi Karina, SM Entertainment juga menyentuh laporan itu dalam satu kenyataan ringkas kepada XportsNews bagi mengiyakan bahawa pasangan tersebut telah berpisah.

Terdahulu, saluran berita Dispatch melaporkan bahawa Karina dan Jae-wook kali pertama bertemu di pertunjukan fesyen Prada di Milan pada 14 Januari, dengan sumber tanpa nama yang rapat mengatakan bahawa ia adalah ‘cinta pandang pertama’.

Berita yang menggemparkan itu seolah-olah membuka ruang komen orang ramai yang rata-rata tidak ‘merestui’ hubungan mereka kerana dianggap tidak sepadan memadangkan kedua-duanya dari kerjaya yang berlainan.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Sumber: Soompi

+ posts

Avatar
Ditulis oleh Firdaus Rostam

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Lokal

Seorang lelaki bertindak memfailkan saman sebanyak RM55 juta setelah kehilangan kedua-dua belah kakinya akibat daripada kecuaian doktor. Memetik laporan Kosmo, penolong jurutera Majlis Bandaraya...

Lokal

Gambar suspek terlibat dalam kejadian tembakan di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) Terminal 1 telah diedarkan ke semua pintu masuk negara di utara...

Lokal

Pihak polis sedang memburu suspek yang dilaporkan mengugut mahu memukul salah seorang pelanggan di restoran makanan segera McDonald’s di Sungai Isap, Kuantan. Menerusi laporan...

Sosial

Seorang pelancong ‘mat salleh’ telah mengundang kecaman orang ramai kerana beranggapan bahawa rakyat Malaysia tidak bersikap ramah terhadapnya. Menerusi perkongsian @anthraxxx781 di akaun X,...

Advertisement

Hakcipta © 2018 Borakdaily.com, Powered by OMM Media Sdn Bhd