Connect with us

Hi, what are you looking for?

Spotlight

Kris Wu Didakwa Hidap Sifilis, Pernah Rakam Video Rog*l Gadis Datang Bulan?

Bekas ahli kumpulan K-Pop terkenal, Exo, Kris Wu telah pun dijatuhkan hukuman penjara selama 13 tahun oleh Mahkamah Rakyat Daerah Chaoyang Beijing selepas didapati bersalah atas jenayah merogol gadis bawah umur.

Namun begitu, Kris kembali menjadi sebutan ramai apabila didakwa menghidap penyakit sifilis dan menyebarkannya kepada mangsa.

View this post on Instagram

A post shared by Galaxy Fanfan (@kriswu)

Advertisement. Scroll to continue reading.

Ahli keluarga tahu jenayah yang dilakukan?

Memetik laporan dari Mstar yang merujuk kepada media tempatan, Kris dikatakan telah merogol salah seorang mangsanya yang ketika itu sedang ‘datang bulan’.

Perkara tersebut kecoh diperkatana di media sosial negara China kerana dia turut didakwa merakam kejadian tersebut.

Lebih menjijikkan lagi, ada dakwaan mengatakan ahli keluarga selebriti berkenaan tahu tentang perkara itu.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Untuk rekod, Kris WU telah dijatuhkan hukuman selama 13 tahun penjara selepas melakukan jenayah merogol ketika tahun 2018.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Penahanannya berlaku selepas seorang gadis berusia 18 tahun membuat pendedahan menjadi mangsa selebriti itu apabila dia  bersama beberapa orang gadis lain diajak melakukan hubungan seks.

Difahamkan, Kris telah memperdayakan mereka dengan mengajak gadis-gadis terbabit datang ke kediamannya untuk melakukan ujibakat sebelum memberi mereka minuman keras sebelum melakukan jenayah rogol.

Sumber: Mstar 

Advertisement. Scroll to continue reading.

Written By

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Lokal

Anggota polis berpangkat Lans yang didakwa menembak isterinya, Safsufarnisya Salleh, 27 dengan lebih dari lima tembakan meminta agar dibawa ke pusara allahyarham. Permintaan itu...

Dunia

Demi konten dan perhatian, sesetengah orang sanggup melanggar larangan yang telah ditetapkan agama sedangkan dia sedar bahawa apa yang dilakukan adalah berdosa. Demi konten...

Spotlight

Sebelum ini, kecoh di media sosial apabila nama pelawak Indonsia iaitu Daus Mini didakwa curang belakang isterinya, Shelvie Hana Wijaya. Pun begitu, segalanya berubah...

Spotlight

Kereta pengarah dan penulis skrip filem kontroversi Mentega Terbang, Mohd Khairi Anwar Jailani serta pelakon karya tersebut disimbah cat dan bahan asid hari ini....

Advertisement