Connect with us

Hi, what are you looking for?

Spotlight

Konsert Hrithik Roshan Stars On Fire KL Ditangguh, Peminat Amuk Minta ‘Refund’!

Konsert artis Bollywood tersohor, Hrithik Roshan Stars On Fire Kuala Lumpur yang dijadualkan bakal berlangsung pada 1 Disember ini terpaksa ditangguh disebabkan keadaan yang tidak dapat dielakkan.

Perkara tersebut dimaklumkan sendiri oleh penganjur, Yessboss Groups menerusi laman Instagram yang memberitahu duit tiket akan dipulangkan semula kepada peminat.

Konsert Hrithik Roshan ditangguh

View this post on Instagram

A post shared by Yess Boss Group (@yessbossgroup)

Advertisement. Scroll to continue reading.

Artikel lain: Selepas Lapan Tahun, Hrithik Roshan Kembali Temui Peminat Malaysia

“Dukacita dimaklumkan bahawa acara kami yang dijangkakan, “Stars On Fire Kuala Lumpur” yang pada mulanya ditetapkan pada 1 Disember 2023, telah ditangguhkan atas sebab-sebab yang tidak diduga.
“Keputusan ini dibuat dengan persetujuan bersama antara penganjur Kumpulan Yessboss, Dembi Productions dan Heart Art Production Pvt Ltd dengan pertimbangan yang besar. Kami bersungguh-sungguh berusaha untuk mendapatkan tarikh baharu,” katanya.

Susulan itu, pihaknya memohon maaf kepada para peminat kerana telah menganggu segala perancangan untuk pergi ke konsert tersebut malah, turut sertakan nombor telefon untuk sebarang pertanyaan berhubung konsert tersebut.

“Kami memahami kesulitan yang timbul dan memohon maaf atas sebarang gangguan pada perancangan anda. Memandangkan acara itu ditangguhkan, kami telah memperkemaskan proses bayaran balik dengan kerjasama ejen tiket kami.
“Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan atau kebimbangan mengenai proses pemulangan wang, sila hubungi pasukan sokongan pelanggan agen tiket kami di [email protected] atau melalui telefon di +6011-2186-8055 /
+6011-2146-6055,” tambahnya.

Netizen amuk, konsert ditangguh saat-saat akhir

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen meluahkan rasa bengang apabila konsert tersebut telah dibatalkan empat hari sebelum acara itu bermula.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Mana tidaknya, ada segelintir individu telah mengeluarkan sejumlah perbelanjaan yang besar bagi menghadiri konsert tersebut namun, terpaksa menanggung kerugian itu.

Sekurang-kurangnya bagi lah sebab ditangguhkan

Bukan itu sahaja, netizen turut berpendapat pihak penganjur sepatutu menyatakan sebab konsert itu ditangguhkan bagi menggelakkan sebarang kecurigaan berlaku.

Sumber: Instagram @Yessbossgroup

Advertisement. Scroll to continue reading.
+ posts

Nur Ain
Ditulis oleh Nur Ain

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Sosial

Sejak beberapa tahun lalu, nama Mawla Amin yang dikatakan ulama besar dari Maghribi telah menjadi bualan di media sosial apabila mengunjungi Malaysia serta mendapat...

Filem

Penulis Zabidi Mohamed mendakwa filem La Luna ada unsur penghinaan Islam selepas kini ditayangkan di platform Netflix. Filem La Luna Ada Unsur Penghinaan Islam...

Lokal

Seorang wanita yang ditemukan meninggal dunia dalam sebuah kereta berkunci di kawasan Klinik Pakar, Hospital Raja Permaisuri Bainun (HRPB), di Ipoh semalam didapati tertidur...

Lokal

Seorang isteri tak sempat selamatkan suami hanyut susulan ditarik ombak sewaktu berkelah di Pantai Batu Burok, Terengganu kira-kira jam 11. 20 pagi Ahad. Memetik...

Advertisement

Hakcipta © 2018 Borakdaily.com, Powered by OMM.