Connect with us

Hi, what are you looking for?

Filem

Jawan Raih Kutipan Pecah Panggung, Heroin Tak Sokong Filem Sendiri?

Jawan, filem Bollywood Nayanthara yang pertama telah mendapatkan banyak pujian daripada penonton, dari filem penuh dengan aksi ke keserasian antara aktres yang dipanggil Lady Superstar itu bersama Shah Rukh Khan.

Filem pertama arahan Atlee Kumar yang dibintangi oleh Shah Rukh Khan, Nayanthara, dan Vijay Sethupathi itu telah menjadi ‘box office’ dan menjadi filem Hindi pertama mendapat kutipan tertinggi.

Untuk meraikan kejayaan itu, penerbit filem tersebut telah mengadakan sidang media pada Jumaat yang lalu bersama barisan pelakon.

Namun begitu, bayangan Nayanthara tidak kelihatan pada majlis tersebut sekali gus menimbulkan persoalan ramai sehingga ada yang membuat spekulasi sendiri.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Walaupun tanpa kehadiran pelakon wanita itu, Shah Rukh Khan bersama bintang lain kelihatan gembira dalam meraikan kejayaan Jawan disamping menjawab soalan-soalan yang dilontarkan oleh media.

Ketidakhadiran pelakon berusia 37 tahun itu jelas dirasai bukan sahaja oleh rakan artis namun juga ada segelintir para peminatnya mendakwa dia tidak ingin menyokong filemnya sendiri.

Bagaimanapun sebenarnya, bukan Nayanthara tidak mahu menghadiri sidang media tersebut namun dia mempunyai majlis istimewa bersama keluarganya pada hari yang sama.

Namun begitu, Nayanthara sempat menghantar satu video mengatakan dia gembira atas sambutan bagi filem tersebut  selain meminta maaf kerana tidak dapat hadir ke sidang media.

Dia tidak menyebut apakah majlis istimewa tersebut di dalam videonya, namun Shah Rukh Khan berkongsi bahawa aktres itu tidak dapat hadir kerana sedang menyambut hari jadi ibunya.

Sumber: India TV News

Advertisement. Scroll to continue reading.

Anis Rabiatul
Written By

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Sosial

Majlis persandingan seharusnya menjadi yang ekslusif buat pasangan pengantin bagi meraikan hari bahagia dan tumpuan sepatutnya hanya diberikan kepada mereka. Namun begitu, lain pula...

Spotlight

Baru-baru ini, selebriti Indonesia, Lucinta Luna mendakwa dia kini sudah hamil anak kepada tunangnya, Arten Boltian atau Alan telah berjaya menarik perhatian ramai. Bagaimanapun,...

Sukan

Baru-baru ini, tular di media sosial memaparkan seorang pelajar Orang Asli berusia 12 tahun, Sa’ap Baharom telah ditawarkan untuk menyertai pusat latihan elit bola...

Filem

Umum sedia maklum, filem Jawan yang dibintangi oleh aktor terkenal, Shah Rukh Khan sudah mula ditayangkan di seluruh pawagam pada 7 September lalu. Malah,...

Advertisement

Hakcipta © 2018 Borakdaily.com, Powered by OMM.