Connect with us

Hi, what are you looking for?

Filem

Jawan Raih Kutipan Pecah Panggung, Heroin Tak Sokong Filem Sendiri?

Jawan, filem Bollywood Nayanthara yang pertama telah mendapatkan banyak pujian daripada penonton, dari filem penuh dengan aksi ke keserasian antara aktres yang dipanggil Lady Superstar itu bersama Shah Rukh Khan.

Filem pertama arahan Atlee Kumar yang dibintangi oleh Shah Rukh Khan, Nayanthara, dan Vijay Sethupathi itu telah menjadi ‘box office’ dan menjadi filem Hindi pertama mendapat kutipan tertinggi.

Untuk meraikan kejayaan itu, penerbit filem tersebut telah mengadakan sidang media pada Jumaat yang lalu bersama barisan pelakon.

Namun begitu, bayangan Nayanthara tidak kelihatan pada majlis tersebut sekali gus menimbulkan persoalan ramai sehingga ada yang membuat spekulasi sendiri.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Walaupun tanpa kehadiran pelakon wanita itu, Shah Rukh Khan bersama bintang lain kelihatan gembira dalam meraikan kejayaan Jawan disamping menjawab soalan-soalan yang dilontarkan oleh media.

Ketidakhadiran pelakon berusia 37 tahun itu jelas dirasai bukan sahaja oleh rakan artis namun juga ada segelintir para peminatnya mendakwa dia tidak ingin menyokong filemnya sendiri.

Bagaimanapun sebenarnya, bukan Nayanthara tidak mahu menghadiri sidang media tersebut namun dia mempunyai majlis istimewa bersama keluarganya pada hari yang sama.

Namun begitu, Nayanthara sempat menghantar satu video mengatakan dia gembira atas sambutan bagi filem tersebut  selain meminta maaf kerana tidak dapat hadir ke sidang media.

Dia tidak menyebut apakah majlis istimewa tersebut di dalam videonya, namun Shah Rukh Khan berkongsi bahawa aktres itu tidak dapat hadir kerana sedang menyambut hari jadi ibunya.

Sumber: India TV News

Advertisement. Scroll to continue reading.

Anis Rabiatul
Ditulis oleh Anis Rabiatul

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Nasional

Kerajaan bersetuju melaksanakan Program Latihan Khidmat Negara (PLKN) 3.0 dengan konsep dan format baharu di bawah Kementerian Pertahanan (MINDEF). Menteri Pertahanan, Datuk Seri Mohamed...

Lokal

Seramai 45 orang termasuk tujuh kanak-kanak dilaporkan terperangkap dalam kejadian kepala air ketika pertandingan memancing di sebuah kolam berhampiran Kampung Longob, Jalan Tandek, Kota...

Spotlight

Ahli gusti profesional, John Cena mengumumkan akan bersara daripada sukan yang diminatinya, WWE pada tahun depan selepas dua dekad terlibat dalam gelanggang tersebut. Menerusi...

Nasional

Penutupan pintu pagar balai polis selepas jam 10 malam di seluruh negara tidak akan menjejaskan proses penyampaian perkhidmatan polis kepada masyarakat apabila ia mula...

Advertisement

Hakcipta © 2018 Borakdaily.com, Powered by OMM Media Sdn Bhd