Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dunia

Jadi Isteri Jutawan Dubai, Wanita Mengeluh Terima Layanan Mewah

Seorang wanita mengeluh suami jutawannya (jutawan Dubai, Emiriah Arab Bersatu (UAE) memberikan layanan mewah kepadanya.

Masalah kahwin dengan lelaki kaya

Perkara tersebut dikongsikan seorang isteri yang menggunakan nama akaun TikTok sondiofarabia apabila berkongsi momen berbelanja dan menjalani kehidupan mewah bersama suami dengan kasyen “masalah apabila berkahwin dengan lelaki kaya”.

@soudiofarabia

Jamal loves it when I behave myself ✨ #dubai #millionaire #ksa #fyp

♬ Sherine drake – Djamil

Advertisement. Scroll to continue reading.

Wanita mengeluh suami jutawan, tak dibenar pakai duit poket sendiri

Dalam posting itu,, dia telah memuat momen sewaktu sedang berbelanja di sebuah butik mewah Jimmy Choo dan mengatakan bahawa dirinya tidak dibenarkan membayar apa yang ingin dibeli.

“Saya tidak dibenarkan untuk menggunakan wang poket saya (semua perbelanjaan ditanggung oleh suami), bersama emoji sedih sebelum mendedahkan bahawa suaminya membeli sesuatu dari gedung tersebut,” ujarnya.

wanita mengeluh suami jutawan

Wanita mengeluh suami jutawan hingga tak dibenar jalan kaki

Dia juga memberitahu suaminya akan membawanya menaiki pesawat untuk melancong ke mana-mana destinasi setiap bulan termasuklah sentiasa menyediakan pengawal peribadi, namun kadang kala ia agak menjengkelkan.

“Suami membawa saya  terbang (menaiki pesawat) pada setiap bulan. Adalah menjengkelkan mempunyai pengawal peribadi 24/7 (setiap hari),”
“Sentiasa menghantar pemandu kerana saya tidak sepatutnya berjalan kaki. Jamal suka apabila saya berkelakuan baik,”  tulisnya.

wanita mengeluh suami jutawan

Artikel lain: Isteri Kelima Jutawan Dubai Terima Nafkah RM2.1 Juta Sebulan

Wanita yang sering berkongsi kehidupan mewahnya di Amerika Syarikat (AS) dan UAE telah menerima pelbagai komen daripada warganet yang kebanyakkan menganggap pengguna TikTok berkenaan sangat beruntung.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Mana tidaknya, konten-konten yang disajikan kepada pengguna aplikasi terbabit hampir kesemuanya menceritakan betapa kayanya suami tersayang sehingga dapat membeli pelbagai jenama di butik-butik mewah tanpa sebarang beban.

Sumber: TikTok sondiofarabia

 

Advertisement. Scroll to continue reading.
+ posts

Siti Hajar
Ditulis oleh Siti Hajar

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Sosial

Sejak beberapa tahun lalu, nama Mawla Amin yang dikatakan ulama besar dari Maghribi telah menjadi bualan di media sosial apabila mengunjungi Malaysia serta mendapat...

Filem

Datuk Sarimah Ahmad, 82, rayu kepada penerbit terkenal untuk kembalikan semula pita asal empat filem hasil karyanya yang diambil sejak 36 tahun lalu sebelum...

Lokal

Seorang penjawat awam maut jatuh tingkat 21 di sebuah kondominum di Kuala Lumpur dipercayai pernah  menerima Anugerah Khidmat Cemerlang sepanjang perkhidmatannya. Kredit foto: Facebook...

Filem

Penulis Zabidi Mohamed mendakwa filem La Luna ada unsur penghinaan Islam selepas kini ditayangkan di platform Netflix. Filem La Luna Ada Unsur Penghinaan Islam...

Advertisement

Hakcipta © 2018 Borakdaily.com, Powered by OMM.