Connect with us

Hi, what are you looking for?

Spotlight

Enggan Kecewakan Bakal Isteri, Mimi Peri Tak Akan Berkahwin Sebab Dah Mati Pucuk

Pempengaruh popular indonesia, Mimi Peri atau nama sebenarnya Ahmad Jaelani mendedahkan dia tidak akan mendirikan rumah tangga susulan mengalami masalah batin iaitu mati pucuk.

Menurut laporan mStar, dia membuat keputusan tersebut kerana bimbang bakal isterinya mengalami kekecewaan disebabkan oleh masalah yang dialaminya sebagai seorang lelaki.

View this post on Instagram

A post shared by Mimi Peri Rapunchelle (@mimi.peri)

Advertisement. Scroll to continue reading.

“Saya jujur saja dengan anda semua, saya tidak akan bernikah kerana saya mengalami masalah mati pucuk.
“Daripada saya mengecewakan calon isteri, lebih baik saya menahan nafsu seumur hidup. Sudah ya jangan tanya lagi soal (kahwin) ini. Saya tidak akan bernikah kerana tidak mahu menyakiti sesiapa pun,” katanya.

Bukan itu sahaja, pempengaruh yang berusia 35 tahun itu menjelaskan dia mahu fokus sepenuhnya terhadap kerjaya tanpa memikirkan soal cinta.

Malah, sebelum ini juga Mimi Peri pernah menjalin hubungan percintaan namun terputus di pertengahan jalan dan kini bertekad tidak akan mempunyai hubungan dengan mana-mana wanita.

View this post on Instagram

Advertisement. Scroll to continue reading.

A post shared by Mimi Peri Rapunchelle (@mimi.peri)

“Saya pun tidak mahu disakiti oleh diri sendiri dan menyakiti orang lain. Saya lebih tenang mencintai diri sendiri… cari duit yang banyak, sudah saya tidak mahu bernikah.
“Sampai bila-bila pun saya tidak mahu bernikah kerana saya sudah banyak dikecewakan oleh wanita dan… Apa pun saya tidak mahu berkahwin,” ujarnya lagi.

Sumber: mStar

Advertisement. Scroll to continue reading.
+ posts

Nur Ain
Ditulis oleh Nur Ain

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Dunia

Pengkritik Islam dan pelarian Iraq, Salwan Momika dilaporkan telah meninggal dunia dan mayatnya dijumpai di Norway pada Selasa lalu. Menurut laporan The Economic Times,...

Lokal

Aktivis dari Sabah dan Sarawak menggesa lima individu, termasuk Ketua Pemuda UMNO iaitu Dr Muhamad Akmal Saleh dilarang memasuki negeri itu kerana didakwa meningkatkan...

Sosial

Pempengaruh dan usahawan terkenal, Khairul Aming membuktikan kehebatannya sebagai anak Malaysia apabila dia dikenali oleh tukang masak di London. Menerusi satu perkongsian TikTok @christhechindian,...

Sosial

Seorang wanita ‘omputeh’ dakwa rakyat Malaysia dilayan teruk di Korea Selatan dan sangat berbeza dengan cara orang dari negara barat dilayan. Menerusi satu perkongsian...

Advertisement

Hakcipta © 2018 Borakdaily.com, Powered by OMM Media Sdn Bhd