Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sosial

Elak Timbul Banyak Spekulasi, Adam Adli Mahu Berjumpa Zhiddin -“Rungkai Isu Secara Baik”

Timbalan Menteri Belia dan Sukan, Adam Adli Abd Halim meminta pejabatnya untuk menghubungi pempengaruh Zhiddin Aziz bagi mengaturkan pertemuan mereka berdua dalam minggu akan datang.

Ia berhubung isu semasa Anugerah Perdana Belia Negara (APBN) Peringkat Kebangsaan 2023, baru-baru ini sehingga meraih perhatian ramai.

Adam Adli berkata, isu tersebut telah menyebabkan terlalu banyak perkara berbentuk spekulasi timbul sehingga menglibatkan banyak pihak.

“Memandangkan terlalu banyak perkara yang berbentuk spekulasi timbul sehingga mengheret banyak pihak, saya kira adalah baik agar pertemuan diadakan untuk rungkai isu ini secara baik.
“Saya sudah minta pejabat untuk hubungi Zhiddin dan segera aturkan pertemuan antara kami dalam minggu akan datang ini,”katanua menerusi ciapan di platform X, semalam.

Adam Adli

Mengulas lanjut, Adam Adli berkata pihaknya memahami perasaan dan ketidakpuasan hati Zhiddin berkait isu itu.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Malah, Zhiddin yang juga anak Ikon Penyiaran, Allahyarham Aziz Desa bebas untuk meluahkan perasaan menerusi medium pilihannya.

“Zhiddin ada potensi yang baik sebagai contoh buat golongan belia. Banyak ruang yang tersedia buat beliau, malah beliau sendiri berhasil cipta ruang sendiri,” katanya lagi.

Advertisement. Scroll to continue reading.

 

Advertisement. Scroll to continue reading.

Farah Nadia
Ditulis oleh

Berdiam tidak semestinya salah. Lantang tidak semestinya benar. Jaga hati, jangan sampai terguris perasaan.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Lokal

Polis masih menjalankan siasatan untuk mencari seorang guru wanita dari Sekolah Kebangsaan Kota Masai 3, Pasir Gudang, Johor yang dilaporkan hilang sejak 26 Disember...

Lokal

Persatuan Hindu Agamam Ani Malaysia meminta kerajaan tidak terus menutup mulut dalam isu melibatkan penceramah bebas, Firdaus Wong yang didakwa menyarankan cara mengislamkan remaja...

Lokal

Kedua-dua peguam yang mewakili ibu Zayn Rayyan bantah permohonan polis untuk rekod pengakuan anak guam mereka di Mahkamah Majistret 2 di Petaling Jaya pada...

Sosial

Majlis Ulama Indonesia (MUI) tampil memberi penjelasan dengan menyiasat dakwaan video yang tular berhubung penduduk mendaki Gunung Bawakaraeng di wilayah Sulawesi untuk melakukan ibadat...

Advertisement

Hakcipta © 2018 Borakdaily.com, Powered by OMM Media Sdn Bhd