Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bisnes

DJI, Hasselblad Secara Rasmi Buka Kedai Pertama Di Malaysia

Syarikat pengilang teknologi dron dari China, DJI dan syarikat pembekal barangan kamera dari Sweden, Hasselblad secara rasmi telah membuka kedai DJI | Hasselblad Experience pertama di Malaysia.

Menerusi satu laporan Berita Harian, DJI berkata, kedai tersebut memaparkan gabungan kemodenan dan perpaduan Kuala Lumpur dalam teknologi dan seni bagi menampilkan paparan produk premium yang diatur dengan teliti.

Foto: Berita Harian

“Setiap pengunjung boleh merasai pengalaman ke alam fotografi teknologi tinggi dan meneroka produk fotografi yang berkualiti tinggi secara langsung.
“Selain itu, bagi meraikan majlis pembukaan DJI | Hasselblad KLCC Experience Store, kempen ‘Snap and Win’ diluncurkan bermula dari 25 Jun sehingga 1 Julai,” katanya.

Foto: FB Hasselblad Malaysia

Advertisement. Scroll to continue reading.

DJI berkata, kedai tersebut turut menampilkan kamera terkini Hasselblad, termasuk 907X 100C, X2D 100C, 907X 50C 80th Anniversary Edition serta banyak lagi, selain mempamerkan inovasi terkini DJI antaranya DJI Osmo Pocket 3 dan DJI Avata 2.

Sementara itu, DJI juga memaklumkan orang ramai berpeluang untuk mengunjungi kedai, mengambil gambar dan berpeluang menjadi pemenang untuk menerima hadiah yang ditawarkan melalui hantaran di media sosial dengan menggunakan (hashtag) #DJIXHASSELBLADKLCC.

Foto: FB Hasselblad Malaysia

“Seorang pemenang yang bertuah akan dipilih untuk menerima sebuah DJI Osmo Mobile 6,” ujarnya.

Untuk makluman, lokasi bagi kedai pertama DJI | Hasselblad Experience terletak di Lot 117, Tingkat 1 Suria KLCC, Kuala Lumpur.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Sumber: Berita Harian (Nur Amira Mohd Hedzer)

Avatar
Ditulis oleh Azurah Amilkasan

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Nasional

Kerajaan akan menbuat pengumuman khas kenaikan gaji 1.5 juta penjawat awam yang akan dibuat pada Jumaat, 16 Ogos depan. Jabatan Perkhidmatan Awam (JPA) memaklumkan...

Sosial

Tular di media sosial sepasang suami isteri warga emas yang ditemukan meninggal dunia dan membusuk di dalam bilik rumah mereka di kawasan Jonggol, Jawa...

Lokal

Jenazah Nur Farah Kartini Abdullah difahamkan akan dibawa pulang ke kampung halamannya di Kampung Lereng Bukit, Miri Sarawak bagi proses pengebumian pada hari ini....

Sosial

Bapa kepada salah seorang mangsa yang lemas Air Terjun Jami, Maros, Sulawesi Selatan pada Jumaat tahan tangis selepas menerima berita anak perempuannya lemas. Menerusi...

Advertisement

Hakcipta © 2018 Borakdaily.com, Powered by OMM Media Sdn Bhd