Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dunia

Disyaki Ada Hubungan Sulit Dengan Guru Wanita, Pengetua Meninggal Dunia Dalam Bilik Hotel

Seorang pengetua sekolah dilaporkan meninggal dunia ketika bersama seorang guru wanita di dalam sebuah bilik hotel di Tulungagung, Jawa Timur pada 24 Januari lalu.

Menurut laporan KOMPAS.Com, lelaki berusia 50 tahun itu disyaki mempunyai hubungan sulit dengan guru tersebut dimana kedua-duanya bertugas di sekolah sama.

Foto; Indo Zone

Difahamkan, pada pagi sebelum kejadian, pasangan bukan suami isteri itu dikatakan pergi menginap di hotel berkenaan namun tidak lama selepas itu, mangsa berada dalam keadaan tidak sedarkan diri.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Panik dengan situasi yang berlaku, guru itu segera meminta bantuan pihak hotel sebelum mangsa sempat diberikan bantuan pernafasan.

Walau bagaimanapun, pengetua berkenaan tidak dapat diselamatkan dan disahkan meninggal dunia sebelum dilaporkan kepada pihak polis.

Foto; Indo Zone

Berdasarkan keterangan guru terbabit kepada polis, mangsa tidak mengambil sebarang ubat-ubatan sewaktu melakukan hubungan intim.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Memetik laporan Indo Zone pula, guru berusia 39 tahun itu sudah dikenakan tindakan tatatertib atas kesalahan melanggar aturan dan etika sebagai seorang pendidik kerana sepatutnya menjadi contoh terbaik kepada anak bangsa.

Tonton laporan SripokuTV

Sumber: KOMPAS.Com, Indo Zone, YouTube

Advertisement. Scroll to continue reading.

Written By

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Lokal

Pemergian sepasang suami isteri yang maut dalam kemalangan membabitkan lima buah kenderaan di Kampung Selamat, Sungai Tong, Setiu semalam mengundang rasa sayu dalam kalangan...

Dunia

Seorang wanita menangis sewaktu menjalani hukuman sebat sebanyak 100 kali di hadapan umum selepas didapati bersalah berzina dengan iparnya. Tak kuat tahan sakit Video...

Lokal

Malang tidak berbau, seorang lelaki dilaporkan maut selepas motosikal ditungganinya dipercayai gagal memotong sebuah kereta sebelum bertembung dengan treler. Kejadian dipercayai berlaku kira-kira jam...

Lokal

Rezeki tak disangka, seorang pelajar perempuan Tingkatan 2 menjadi individu paling muda membayar zakat perniagaan sebanyak RM10,000 kepada Majlis Agama Islam dan Adat Istiadat...

Advertisement