Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dunia

Disyaki Ada Hubungan Sulit Dengan Guru Wanita, Pengetua Meninggal Dunia Dalam Bilik Hotel

Seorang pengetua sekolah dilaporkan meninggal dunia ketika bersama seorang guru wanita di dalam sebuah bilik hotel di Tulungagung, Jawa Timur pada 24 Januari lalu.

Menurut laporan KOMPAS.Com, lelaki berusia 50 tahun itu disyaki mempunyai hubungan sulit dengan guru tersebut dimana kedua-duanya bertugas di sekolah sama.

Foto; Indo Zone

Difahamkan, pada pagi sebelum kejadian, pasangan bukan suami isteri itu dikatakan pergi menginap di hotel berkenaan namun tidak lama selepas itu, mangsa berada dalam keadaan tidak sedarkan diri.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Panik dengan situasi yang berlaku, guru itu segera meminta bantuan pihak hotel sebelum mangsa sempat diberikan bantuan pernafasan.

Walau bagaimanapun, pengetua berkenaan tidak dapat diselamatkan dan disahkan meninggal dunia sebelum dilaporkan kepada pihak polis.

Foto; Indo Zone

Berdasarkan keterangan guru terbabit kepada polis, mangsa tidak mengambil sebarang ubat-ubatan sewaktu melakukan hubungan intim.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Memetik laporan Indo Zone pula, guru berusia 39 tahun itu sudah dikenakan tindakan tatatertib atas kesalahan melanggar aturan dan etika sebagai seorang pendidik kerana sepatutnya menjadi contoh terbaik kepada anak bangsa.

Tonton laporan SripokuTV

Sumber: KOMPAS.Com, Indo Zone, YouTube

Advertisement. Scroll to continue reading.

Avatar
Ditulis oleh Nor Hidayah

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Nasional

Kerajaan bersetuju melaksanakan Program Latihan Khidmat Negara (PLKN) 3.0 dengan konsep dan format baharu di bawah Kementerian Pertahanan (MINDEF). Menteri Pertahanan, Datuk Seri Mohamed...

Spotlight

Ahli gusti profesional, John Cena mengumumkan akan bersara daripada sukan yang diminatinya, WWE pada tahun depan selepas dua dekad terlibat dalam gelanggang tersebut. Menerusi...

Lokal

Pasangan suami isteri yang juga merupakan pempengaruh media sosial telah ditahan dan direman Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) pada Rabu. Memetik laporan Berita Harian,...

Lokal

Seramai 45 orang termasuk tujuh kanak-kanak dilaporkan terperangkap dalam kejadian kepala air ketika pertandingan memancing di sebuah kolam berhampiran Kampung Longob, Jalan Tandek, Kota...

Advertisement

Hakcipta © 2018 Borakdaily.com, Powered by OMM Media Sdn Bhd