Connect with us

Hi, what are you looking for?

Filem

Cillian Murphy Dilapor Bakal Kembali Untuk Filem Peaky Blinders

Pelakon popular Ireland, Cillian Murphy dilaporkan bakal kembali semula membintangi watak utama sebagai Tommy Shelby dalam filem Peaky Blinders mulai September tahun ini.

Menurut laporan Prestige Online, Pengarah filem Steven Knight mengesahkan kepulangan Murphy dalam filem tersebut sekali gus memberitahu penggambaran yang akan dijalankan.

Foto: Google

“Dia (Murphy) pasti akan kembali untuk itu (Peaky Blinders).
Kami melakukan penggambaran pada September berhampiran dengan jalan raya di Digbeth,” katanya.

Knight juga berkata bahawa dia sudah mempunyai perancangan tentang kelanjutan filem tersebut namun masih belum mengetahui bagaimana filem itu akan dipersembahkan oleh watak-watak dalam lakonan.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Foto: Prestige Online

“Filem ini, sudah tentu saya tahu tentang apa. Dan saya tahu dua cerita apa yang akan diceritakan. Apa yang akan berlaku selepas itu, saya mahu perkara itu bergantung kepada filem ini,” ujarnya lagi.

Sementara itu, Murphy juga pernah berkata bahawa dia sangat terbuka melakonkan semula watak Tommy Shelby dan bersedia untuk kembali sekiranya watak itu diberikan kepadanya.

“Maksud saya, saya terbuka kepada idea itu. Saya selalu berfikir jika terdapat lebih banyak cerita untuk diceritakan lagi,” katanya.

Foto: Prestige Online

Untuk makluman, siri terakhir dalam filem itu menyaksikan Tommy Shelby (ketua kumpulan penjenayah) membunuh anak saudaranya sendiri dimana aksi itu menepati ramalan Aunt Polly (Helen McCrory).

Advertisement. Scroll to continue reading.

Tommy yang mengetahui dirinya ditipu menghidap kanser otak, berniat untuk membunuh Dr Holand namun membatalkan niatnya, lalu menunggang kudanya tanpa arah tujuan.

Sumber: Pristige Online

+ posts

Avatar
Ditulis oleh Azurah Amilkasan

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Lokal

Seorang lelaki bertindak memfailkan saman sebanyak RM55 juta setelah kehilangan kedua-dua belah kakinya akibat daripada kecuaian doktor. Memetik laporan Kosmo, penolong jurutera Majlis Bandaraya...

Lokal

Gambar suspek terlibat dalam kejadian tembakan di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) Terminal 1 telah diedarkan ke semua pintu masuk negara di utara...

Lokal

Pihak polis sedang memburu suspek yang dilaporkan mengugut mahu memukul salah seorang pelanggan di restoran makanan segera McDonald’s di Sungai Isap, Kuantan. Menerusi laporan...

Sosial

Seorang pelancong ‘mat salleh’ telah mengundang kecaman orang ramai kerana beranggapan bahawa rakyat Malaysia tidak bersikap ramah terhadapnya. Menerusi perkongsian @anthraxxx781 di akaun X,...

Advertisement

Hakcipta © 2018 Borakdaily.com, Powered by OMM Media Sdn Bhd