Connect with us

Hi, what are you looking for?

Spotlight

Chris Evans Malu Jadi Lelaki Paling Seksi 2022, Sedia Kena ‘Bahan’ Dengan ‘Member’

Baru-baru ini, bintang popular Amerika Syarikat, Chris Evans menerima anugerah Lelaki Paling Seksi sekaligus menjadikan dia pelakon filem francais Marvel kedua berturut-turut yang menerima penghormatan ini selepas Paul Rudd aka AntMan pada tahun 2021.

Menerusi temu bual bersama People, Chris memaklumkan dia agak terkejut dan agak segan apabila  menerima anugerah itu yang diakui People’s Magazine.

Bagaimanpun, dia meluahkan rasa gembira kerana ibunya begitu gembira dan bahagia apabila mengetahui dia berjaya merangkul gelaran kegilaan ramai itu serta dapat mengalahkan pelakon lelaki yang lain.

“Ibu saya akan merasakan amat-amat gembira. Dia berbangga dengan segala yang saya lakukan tetapi ini (gelaran ‘Sexiest Man Alive’) adalah sesuatu yang dia betul-betul boleh dia kongsikan dengan penuh bangga,” katanya.

Malah, ibunya tidak menafikan keluarga agak teruja namun,  dia mendedahkana tidak berasa terkejut dengan anugerah yang diterima anak lelakinya.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Dalam pada itu, Chris turut mengatakan dia menyimpan hasrat untuk mendirikan rumah tangga dan menjadi seorang bapa biarpun tidak dapat menjangkakan bila hari tersebut bakal tiba.

Sumber: People (Kara Warner)

Written By

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Dunia

Demi konten dan perhatian, sesetengah orang sanggup melanggar larangan yang telah ditetapkan agama sedangkan dia sedar bahawa apa yang dilakukan adalah berdosa. Demi konten...

Spotlight

Sebelum ini, kecoh di media sosial apabila nama pelawak Indonsia iaitu Daus Mini didakwa curang belakang isterinya, Shelvie Hana Wijaya. Pun begitu, segalanya berubah...

Lokal

Kumpulan Bunkface mempersembahkan lagu rasmi Malaysia Madani buat kali pertama dalam program dialog anak muda Temu Anwar di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC), Kuala...

Sukan

Pemain badminton Indonesia, Syabda Perkasa, 21, dilaporkan meninggal dunia dalam satu nahas kemalangan yang berlaku di Pemalang, Jawa Tengah, pada awal pagi Isnin. Tragedi...

Advertisement