Connect with us

Hi, what are you looking for?

Barat

Chris Evans Malu Jadi Lelaki Paling Seksi 2022, Sedia Kena ‘Bahan’ Dengan ‘Member’

Baru-baru ini, bintang popular Amerika Syarikat, Chris Evans menerima anugerah Lelaki Paling Seksi sekaligus menjadikan dia pelakon filem francais Marvel kedua berturut-turut yang menerima penghormatan ini selepas Paul Rudd aka AntMan pada tahun 2021.

Menerusi temu bual bersama People, Chris memaklumkan dia agak terkejut dan agak segan apabila  menerima anugerah itu yang diakui People’s Magazine.

Bagaimanpun, dia meluahkan rasa gembira kerana ibunya begitu gembira dan bahagia apabila mengetahui dia berjaya merangkul gelaran kegilaan ramai itu serta dapat mengalahkan pelakon lelaki yang lain.

“Ibu saya akan merasakan amat-amat gembira. Dia berbangga dengan segala yang saya lakukan tetapi ini (gelaran ‘Sexiest Man Alive’) adalah sesuatu yang dia betul-betul boleh dia kongsikan dengan penuh bangga,” katanya.

Malah, ibunya tidak menafikan keluarga agak teruja namun,  dia mendedahkana tidak berasa terkejut dengan anugerah yang diterima anak lelakinya.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Dalam pada itu, Chris turut mengatakan dia menyimpan hasrat untuk mendirikan rumah tangga dan menjadi seorang bapa biarpun tidak dapat menjangkakan bila hari tersebut bakal tiba.

Sumber: People (Kara Warner)

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Barat

Tanpa berselindung, pelakon filem Bride Wars iaitu Anne Hathaway mengakui berasa ketagih mahu melakukan aksi ranjang ketika berlakon. Ujar pelakon berusia 40 tahun, walaupun...

Barat

Pelik tapi benar, pelakon Julia Fox mendedahkan dia sangat obses dengan daun kering sehinggakan sanggup membuat baju daripada daun kering telah mencetuskan pelbagai reaksi...

Barat

Pelakon Jason David Frank yang terkenal dengan watak sebagai Tommy Oliver dalam siri televisyen popular era 90-an Power Rangers  dilaporkan meninggal dunia di usia...

Indonesia

Pelakon Indonesia, Marshanda atau nama sebenarnya Andriani Marshanda mendedahkan dia pernah memberikan segala dan sanggup membuat apa sahaja kepada teman lelaki atau suaminya demi...

Advertisement