Connect with us

Hi, what are you looking for?

Spotlight

Blackpink Terima Pelawaan Buat Persembahan Di Hadapan Presiden Korea Selatan & AS

Baru-baru ini, kumpulan penyanyi terkenal Korea Selatan, Blackpink telah menerima jemputan untuk membuat persembahan di hadapan Presiden Korea Selatan dan Amerika Syarikat (AS) pada akhir April ini.

Menerusi laporan Korea Boo, perkara tersebut disahkan sendiri oleh Pihak pengurusan Blackpink, YG Entertainment yang menerima pelawaan untuk membuat persembahan di sebuah acara makan malam antara Presiden Korea Selatan Yoon Suk Yeol dan Presiden AS, Joe Biden.

Bagaimanapun, pihak pengurusan Blackpink memaklumkan mereka belum memberi apa-apa keputusan memandangkan ia masih dalam pertimbangan untuk hadir ke acara tersebut.

“Blackpink telah menerima tawaran untuk membuat persembahan di acara makan malam antara Presiden AS, Joe Biden dan Presiden Korea, Yoon Suk Yeol.
“Mereka kini sedang mempertimbangkan tawaran berkenaan,” katanya.

Korea Selatan dan Amerika Syarikat dilaporkan merancang acara kebudayaan bersama menjelang lawatan Yoon Suk Yeol ke Amerika Syarikat pada April.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Kumpulan Blackpink dan Lady Gaga telah dijemput ke acara itu, dan acara tersebut dilakukan sempena ulang tahun ke-70 Korea Selatan dan Amerika Syarikat membuat pakatan.

Sumber: Korea Boo

+ posts

Nur Ain
Written By Nur Ain

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Spotlight

Pasangan pelakon popular Hollywood, Jason Statham dan Rosie Huntington-Whiteley tampil berpakaian sopan serta menutup aurat ketika lawat masjid telah berjaya raih pujian peminat. Menerusi hantaran...

Dunia

Amaran mengenai fenomena  ribut solar dahsyat yang diramalkan berlaku pada awal tahun depan telah dikeluarkan oleh beberapa orang saintis dan dijangka cukup kuat. Mungkin...

Spotlight

Video penyanyi terkenal Indonesia, Bunga Citra Lestari (BCL) dan suami barunya, Tiko Aryawardhana di ‘after party’ usai dari majlis resepsi perkahwinan mereka telah tular ...

Dunia

11 pendaki ditemukan maut susulan letusan Gunung Berapi Marapi di Sumatera Barat dan tiga lagi pendaki ditemukan selamat oleh penyelamat Indonesia. Menurut laporan Reuters,...

Advertisement

Hakcipta © 2018 Borakdaily.com, Powered by OMM.