Connect with us

Hi, what are you looking for?

Spotlight

Blackpink Terima Pelawaan Buat Persembahan Di Hadapan Presiden Korea Selatan & AS

Baru-baru ini, kumpulan penyanyi terkenal Korea Selatan, Blackpink telah menerima jemputan untuk membuat persembahan di hadapan Presiden Korea Selatan dan Amerika Syarikat (AS) pada akhir April ini.

Menerusi laporan Korea Boo, perkara tersebut disahkan sendiri oleh Pihak pengurusan Blackpink, YG Entertainment yang menerima pelawaan untuk membuat persembahan di sebuah acara makan malam antara Presiden Korea Selatan Yoon Suk Yeol dan Presiden AS, Joe Biden.

Bagaimanapun, pihak pengurusan Blackpink memaklumkan mereka belum memberi apa-apa keputusan memandangkan ia masih dalam pertimbangan untuk hadir ke acara tersebut.

“Blackpink telah menerima tawaran untuk membuat persembahan di acara makan malam antara Presiden AS, Joe Biden dan Presiden Korea, Yoon Suk Yeol.
“Mereka kini sedang mempertimbangkan tawaran berkenaan,” katanya.

Korea Selatan dan Amerika Syarikat dilaporkan merancang acara kebudayaan bersama menjelang lawatan Yoon Suk Yeol ke Amerika Syarikat pada April.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Kumpulan Blackpink dan Lady Gaga telah dijemput ke acara itu, dan acara tersebut dilakukan sempena ulang tahun ke-70 Korea Selatan dan Amerika Syarikat membuat pakatan.

Sumber: Korea Boo

Written By

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Dunia

Baru-baru ini, tular sebuah video detik cemas yang dialami oleh penumpang apabila pintu kecemasan pesawat salah sebuah syarikat penerbangan telah dibuka sebelum mendarat dengan...

Spotlight

Anggota kumpulan tersohor Korea Selatan, BLACKPINK iaitu Lisa mendedahkan dirinya enggan dan malu berkongsi foto berbikini setiap kali bercuti di pantai. Lisa dalam satu...

Spotlight

Selebriti popular Indonesia, Raffi Ahmad mahu menjual jet peribadinya yang dibeli sekitar setahun lalu telah berjaya menarik perhatian ramai. Menerusi hantaran yang dimuat naik...

Lokal

Jenazah pendaki Malaysia Everest 2023 (ME2023), Allahyarham Awang Askandar Ampuan Yaacub selamat dikebumikan di Tanah Perkuburan Islam Kampung Benoni, Papar petang tadi. Menurut laporan...

Advertisement