Connect with us

Hi, what are you looking for?

Spotlight

Blackpink Terima Pelawaan Buat Persembahan Di Hadapan Presiden Korea Selatan & AS

Baru-baru ini, kumpulan penyanyi terkenal Korea Selatan, Blackpink telah menerima jemputan untuk membuat persembahan di hadapan Presiden Korea Selatan dan Amerika Syarikat (AS) pada akhir April ini.

Menerusi laporan Korea Boo, perkara tersebut disahkan sendiri oleh Pihak pengurusan Blackpink, YG Entertainment yang menerima pelawaan untuk membuat persembahan di sebuah acara makan malam antara Presiden Korea Selatan Yoon Suk Yeol dan Presiden AS, Joe Biden.

Bagaimanapun, pihak pengurusan Blackpink memaklumkan mereka belum memberi apa-apa keputusan memandangkan ia masih dalam pertimbangan untuk hadir ke acara tersebut.

“Blackpink telah menerima tawaran untuk membuat persembahan di acara makan malam antara Presiden AS, Joe Biden dan Presiden Korea, Yoon Suk Yeol.
“Mereka kini sedang mempertimbangkan tawaran berkenaan,” katanya.

Korea Selatan dan Amerika Syarikat dilaporkan merancang acara kebudayaan bersama menjelang lawatan Yoon Suk Yeol ke Amerika Syarikat pada April.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Kumpulan Blackpink dan Lady Gaga telah dijemput ke acara itu, dan acara tersebut dilakukan sempena ulang tahun ke-70 Korea Selatan dan Amerika Syarikat membuat pakatan.

Sumber: Korea Boo

Nur Ain
Ditulis oleh

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Bisnes

Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim mengumumkan bakal menyertai Kumpulan BRICS (sebuah kesatuan ekonomi yang terdiri daripada negara-negara Brazil, Rusia, India, China, dan Afrika...

Spotlight

Rosé Blackpink telah menandatangani kontrak pengurusan dengan anak syarikat YG Entertaiment, The Black Label dan kini sedang dalam proses mempersiapkan muzik baharu untuk dipersembahkan...

Lokal

Polis sedang memburu empat lelaki bertopeng yang terlibat kes samun menggunakan senjata api di sebuah kedai emas dalam bangunan pusat beli belah di Metro...

Bisnes

Syarikat perisian komputer, Adobe Systems Incorporated (Adobe) dilaporkan telah disaman Jabatan Keadilan Amerika (DOJ) berikutan penawaran pelan langganan yang dikatakan tidak telus kepada pengguna. Menerusi...

Advertisement

Hakcipta © 2018 Borakdaily.com, Powered by OMM Media Sdn Bhd