Connect with us

Hi, what are you looking for?

Spotlight

Bella Hadid Tak Restu Percintaan Gigi Hadid & Leonardo DiCaprio -“Risau Kakak Kecewa”

Model terkenal, Bella Hadid meluahkan pendapatnya yang tidak bersetuju kakaknya, Gigi Hadid untuk menjalinkan percintaan bersama pelakon terkenal, Leonardo DiCaprio.

Katanya, dia bimbang Gigi akan mengalami kekecewaan dan menganggap kedua-kedua selebriti itu tidak sesuai untuk bersama memandangkan kakaknya itu wanita yang terlalu baik untuk Leonardo.

 

“Saya rasa Gigi terlalu baik untuk Leonardo kerana cara dia mendekati Gigi sangat terburu-buru meskipun baru sahaja berpisah dengan bekas teman wanitanya.
“Saya bimbang Gigi akan kecewa sekiranya sesuatu buruk berlaku dalam hubungan mereka,” ujarnya.

Sebelum ini, Leonardo telah mengejutkan ramai apabila dia telah memutuskan hubungan bersama model terkenal, Camila Monroe yang berusia 25 tahun selepas empat tahun mereka menjalin percintaan.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Terbaharu, muncul pula khabar angin yang mengatakan pelakon Titanic itu dikatakan sedang hangat bercinta bersama seorang model terkenal juga, Gigi Hadid namun sehingga kini kedua-dua selebriti itu mengunci mulut.

Sekadar info, sebelum ini Gigi pernah menjalinkan hubungan bersama penyanyi Zayn Malik dan dikurniakan seorang anak lelaki yang bernama Khai.

Sumber: mStar

Advertisement. Scroll to continue reading.

Written By

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Dunia

Demi konten dan perhatian, sesetengah orang sanggup melanggar larangan yang telah ditetapkan agama sedangkan dia sedar bahawa apa yang dilakukan adalah berdosa. Demi konten...

Spotlight

Sebelum ini, kecoh di media sosial apabila nama pelawak Indonsia iaitu Daus Mini didakwa curang belakang isterinya, Shelvie Hana Wijaya. Pun begitu, segalanya berubah...

Lokal

Kumpulan Bunkface mempersembahkan lagu rasmi Malaysia Madani buat kali pertama dalam program dialog anak muda Temu Anwar di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC), Kuala...

Sukan

Pemain badminton Indonesia, Syabda Perkasa, 21, dilaporkan meninggal dunia dalam satu nahas kemalangan yang berlaku di Pemalang, Jawa Tengah, pada awal pagi Isnin. Tragedi...

Advertisement