Connect with us

Hi, what are you looking for?

Spotlight

Bakal Bintangi Filem Spider-Man 4, Angelina Jolie Bawa Watak Antagonis?

Pelakon popular, Angelina Jolie menjadi bualan netizen apabila dia dikatakan akan membintangi filem terbaharu Spider-Man 4 yang akan bergandingan dengan pelakon, Tobey Maguire.

Difahamkan, khabar angin yang tersebar luas itu mengatakan Angelina akan memegang watak jahat dalam filem tersebut iaitu anak kepada watak Vulture.

View this post on Instagram

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie)

Advertisement. Scroll to continue reading.

Bukan itu sahaja, filem yang diarahkan oleh pengarah Sam Raimi itu akan dihasilkan daripada sebuah karya yang bertajuk With Great Power oleh Sean O’Connel.

Dalam filem Spider-Man 4, kematian bapanya, Vulture menyebabkan Angelina bangkit semula menantang untuk mendapatkan keadilan.

Malah, watak Vulture tidak pernah terdapat dimana-mana siri komik Marvels dan hanya muncul di filem Spider-Man.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Sekadar info, watak Vulture dikenali sebagai seorang yang cergas dan mempunyai perusahaan yang cuba menguasai Daily Bugle, iaitu syarikat surat khabar tempat Peter Parker (watak Tobey Maguire) bekerja.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Bagaimanapun, setakat ini Angelina yang berusia 47 tahun itu maih berdiam diri dan tidak mengeluarkan apa-apa kenyataan bagi mengesahkan khabar angin tersebut.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Sumber: Kosmo (Mohamad Shahemy Azmi)

Written By

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Lokal

Anggota polis berpangkat Lans yang didakwa menembak isterinya, Safsufarnisya Salleh, 27 dengan lebih dari lima tembakan meminta agar dibawa ke pusara allahyarham. Permintaan itu...

Dunia

Demi konten dan perhatian, sesetengah orang sanggup melanggar larangan yang telah ditetapkan agama sedangkan dia sedar bahawa apa yang dilakukan adalah berdosa. Demi konten...

Spotlight

Sebelum ini, kecoh di media sosial apabila nama pelawak Indonsia iaitu Daus Mini didakwa curang belakang isterinya, Shelvie Hana Wijaya. Pun begitu, segalanya berubah...

Spotlight

Kereta pengarah dan penulis skrip filem kontroversi Mentega Terbang, Mohd Khairi Anwar Jailani serta pelakon karya tersebut disimbah cat dan bahan asid hari ini....

Advertisement