Connect with us

Hi, what are you looking for?

Barat

Bakal Bintangi Filem Spider-Man 4, Angelina Jolie Bawa Watak Antagonis?

Pelakon popular, Angelina Jolie menjadi bualan netizen apabila dia dikatakan akan membintangi filem terbaharu Spider-Man 4 yang akan bergandingan dengan pelakon, Tobey Maguire.

Difahamkan, khabar angin yang tersebar luas itu mengatakan Angelina akan memegang watak jahat dalam filem tersebut iaitu anak kepada watak Vulture.

View this post on Instagram

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie)

Advertisement. Scroll to continue reading.

Bukan itu sahaja, filem yang diarahkan oleh pengarah Sam Raimi itu akan dihasilkan daripada sebuah karya yang bertajuk With Great Power oleh Sean O’Connel.

Dalam filem Spider-Man 4, kematian bapanya, Vulture menyebabkan Angelina bangkit semula menantang untuk mendapatkan keadilan.

Malah, watak Vulture tidak pernah terdapat dimana-mana siri komik Marvels dan hanya muncul di filem Spider-Man.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Sekadar info, watak Vulture dikenali sebagai seorang yang cergas dan mempunyai perusahaan yang cuba menguasai Daily Bugle, iaitu syarikat surat khabar tempat Peter Parker (watak Tobey Maguire) bekerja.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Bagaimanapun, setakat ini Angelina yang berusia 47 tahun itu maih berdiam diri dan tidak mengeluarkan apa-apa kenyataan bagi mengesahkan khabar angin tersebut.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Sumber: Kosmo (Mohamad Shahemy Azmi)

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Barat

Tanpa berselindung, pelakon filem Bride Wars iaitu Anne Hathaway mengakui berasa ketagih mahu melakukan aksi ranjang ketika berlakon. Ujar pelakon berusia 40 tahun, walaupun...

Barat

Pelik tapi benar, pelakon Julia Fox mendedahkan dia sangat obses dengan daun kering sehinggakan sanggup membuat baju daripada daun kering telah mencetuskan pelbagai reaksi...

Barat

Pelakon Jason David Frank yang terkenal dengan watak sebagai Tommy Oliver dalam siri televisyen popular era 90-an Power Rangers  dilaporkan meninggal dunia di usia...

Indonesia

Pelakon Indonesia, Marshanda atau nama sebenarnya Andriani Marshanda mendedahkan dia pernah memberikan segala dan sanggup membuat apa sahaja kepada teman lelaki atau suaminya demi...

Advertisement