Connect with us

Hi, what are you looking for?

Barat

Anjing Kesayangan Hilang, Paris Hilton Siap Upah Detektif Haiwan Cari ‘Diamond Baby’

Sosialit terkemuka Hollywood, Paris Hilton kini sedang bersedih kerana salah seekor anjing peliharaan yang digelar Diamond Baby hilang dari kediamannya sejak 14 September lalu.

Menerusi satu posting di laman Instagram, selebriti berusia 41 tahun itu berkata, anjing baka Chihuahua tersebut kemungkinan melarikan diri ketika dia melakukan ‘photoshoot’.

Dalam masa sama, pekerja yang memindahkan perabot rumahnya juga mungkin membiarkan pintu kediaman terbuka menyebabkan aiwan berkenaan keluar dari situ.

View this post on Instagram

Advertisement. Scroll to continue reading.

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

“Ahli keluarga dan rakan-rakan saya telah membantu mencari di sekitar kawasan kejiranan saya, malah dari rumah ke rumah tetapi kami masih tidak menemui Diamond Baby,” tulisnya pada Isnin.

Difahamkan, pelakon filem This Is Paris itu sanggup mengupah detektif dan pakar psikik haiwan peliharaan dengan menggunakan dron dalam usaha mencari anjing tersebut.

“Saya melakukan segala-galanya untuk mendapatkan dia kembali. Pecinta haiwan yang kehilangan haiwan mereka pasti akan merasai kesakitan ini,” katanya.
View this post on Instagram

Advertisement. Scroll to continue reading.

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Hilton berkata, dia menjaga Diamond Baby seperti anaknya sendiri dan sentiasa bersama ibarat kawan baik sekali gus risau akan keselamatan haiwan terbabit.

“Hati saya hancur, sangat sedih dan tertekan. Saya rasa seperti sebahagian daripada diri saya hilang dan situasi tidak sama tanpa dia di sini.
“Diamond Baby adalah segala-galanya seperti anak saya, lami tidak dapat dipisahkan. Dia adalah kawan baik dan sentiasa di sisi saya,” luahnya lagi.

Tambah Hilton, ganjaran besar menanti bagi mereka yang menemui anjing kesayangannya kerana dia amat berharap Diamond Baby pulang dengan selamat.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Sumber: Instagram Paris Hilton

Advertisement

Artikel Menarik Lain

Asia

Sejak dari awal perkahwinan sehinggalah anak mereka dilahirkan, nama pasangan selebriti terkenal Indonesia iaitu Rizky Billar dan Lesti Kejora sentiasa mendapat perhatian ramai. Mana...

Barat

Dalam filem Hollywood, adegan ciuman antara pelakon mungkin kelihatan sangat biasa dan ia bukanlah sesuatu babak yang melampau untuk dilakukan. Mereka haruslah bersikap profesional...

Asia

Pelakon Thailand, Krittarit Butprom atau dikenali Big M mendedahkan dia telah memenangi loteri berjumlah 24,152,000 baht iaitu RM 2,973,477.79 menerusi laman Instagram miliknya sehingga...

Korea

Nama Ayana Moon bukan asing lagi jika kita rajin menggunakan media sosial. Model hijab kelahiran Korea Selatan telah menarik perhatian media selepas mengambil keputusan...

Advertisement