Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dunia

Wanita Tayang Bulu Bawah Lengan Raih Pendapatan RM47,000 Sebulan

Seorang wanita dikenali sebagai Fenella Fox yang berasal dari Worcester, Britain telah menjana pendapatan sekitar RM47,000 dalam masa sebulan hanya dengan menayang bulu bawah lengan.

Dapat pendapatan dalam talian saja

Memetik laporan dari Mail Online, Fenella yang juga merupakan influencer di media sosial memaklumkan yang dia hanya menayang bulu di bawah lengannya secara atas talian untuk meraih pendapatan.

bulu bawah lengan

Cuma tayang bulu bawah lengan pun dapat duit

Walau bagaimanapun, wanita berkenaan akui sering menerima mesej ancaman serta diekori lelaki tidak dikenali untuk menghendapnya (stalker) sehingga dia mengalami Gangguan Tekanan Selepas Trauma (PTSD).

Difahamkan, wanita berkenaan sudah berkongsi gambarnya menayang bulu di bawah lengan sejak enam tahun lalu kerana berasa bosan dengan standard kecantikan wanita kebiasaannya.

Advertisement. Scroll to continue reading.
Saya berhenti bersolek, mendandan rambut, bercukur dan hanya membiarkan badan saya berubah secara semula jadi.
“Saya banyak bercakap mengenai perkara itu secara online dan tidak lama selepas itu, saya dikenali ramai sebagai pempengaruh positif mengenai tubuh  badan wanita,” katanya.

bulu bawah lengan

Tayang bulu bawah lengan dekat media sosial terima ancaman keganasan

Akan tetapi, influencer yang mempunyai lebih sejuta pengikut di media sosial itu telah menjadi mangsa ancaman keganasan serta seksual daripada individu tidak dikenali.

“Salah satu daripada reaksu yang menakutkan pernah saya terima adalah apabila ada seseorang memberitahu yang saya akan digantung di negara mereka.
“Saya juga pernah dihendap oleh seseorang pada Januari lalu dan sering menerima pesanan panjang lebar daripada individu lain secara kerap.
“Saya boleh melancong ke seluruh dunia dengan tinggal di penginapan mewah dan makan di luar pada bila-bila masa sahaja. Saya juga mempunyai kewangan yng stabil tetapi pekerjaan seperti ini menjejaskan kesihatan mental saya,” ujarnya lagi.
bulu bawah lengan

Walau bagaimanapun, dia akui bahawa pekerjaannya itu memberi banyak keberuntungan apabila boleh mengembara ke serata dunia, bekerja hanya melalui telefon, berjumpa dengan ramai model terkenal serta dapat menganjurkan acara yang dihadiri ramai orang.

Sumber: Mailonline

+ posts

Siti Hajar
Ditulis oleh Siti Hajar

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Sosial

Sejak beberapa tahun lalu, nama Mawla Amin yang dikatakan ulama besar dari Maghribi telah menjadi bualan di media sosial apabila mengunjungi Malaysia serta mendapat...

Filem

Datuk Sarimah Ahmad, 82, rayu kepada penerbit terkenal untuk kembalikan semula pita asal empat filem hasil karyanya yang diambil sejak 36 tahun lalu sebelum...

Lokal

Seorang penjawat awam maut jatuh tingkat 21 di sebuah kondominum di Kuala Lumpur dipercayai pernah  menerima Anugerah Khidmat Cemerlang sepanjang perkhidmatannya. Kredit foto: Facebook...

Filem

Penulis Zabidi Mohamed mendakwa filem La Luna ada unsur penghinaan Islam selepas kini ditayangkan di platform Netflix. Filem La Luna Ada Unsur Penghinaan Islam...

Advertisement

Hakcipta © 2018 Borakdaily.com, Powered by OMM.