Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dunia

Wanita ‘Jadian’ Minta Bekas Kekasih Pulangkan Semula Testikel

Seorang wanita transgender yang dikenali sebagai Brianna Kingsley dari Michigan meminta agar bekas kekasihnya, William Wojciechowski memulangkan kembali buah zakarnya yang telah dibuang dalam sebuah pembedahan.

Menurut laporan Kosmo, Kingsley mendakwa Wojciechowski menyimpan bahagian organnya di dalam balang dan diletakkan di dalam peti ais bersebelahan telur.

“Tuntutan pemulangan segera spesimen organ milik saya dengan ganti rugi sebanyak AS$6,500 (RM29,727),” demikian menurut  dakwaan yang difailkan di Mahkamah Daerah Pontiac, minggu lepas.

Bagaimanapun, Wojciechowski memberitahu dia mahu menggunakan dakwaan yang dikemukakan Kingsley sebagai bukti bahawa plaintif selama ini mengganggunya sejak mereka berpisah lapan bulan lalu.

Bukan itu sahaja, Kingsley turut mengancam keselamatan Wojciechowski yang sering hadir ke tempat kerjanya sebelum ini dan disebabkan itu, dia mendapat surat perlindungan daripada mahkamah.

Advertisement. Scroll to continue reading.

Ia bermaksud Kingsley tidak dibenarkan daripada membeli senjata api serta menegah transgender itu daripada berhubung dengan Wojciechowski secara peribadi, pihak ketiga atau media sosial.

Sumber: Kosmo!

+ posts

Nur Ain
Ditulis oleh Nur Ain

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Artikel Menarik Lain

Lokal

Seorang wanita maut jatuh tingkat 23 dipercayai selepas ditolak oleh kekasihnya di sebuah kondominium di Setia Alam, malam tadi. Jatuh ke tingkat tujuh kondominium...

Sosial

Tular di media sosial apabila seorang pempengaruh yang juga pelancong dari China mengkritik makanan Malaysia ketika bercuti di Sabah. Pelancong China dakwa makanan Malaysia...

Bisnes

Bank Rakyat memperuntukkan lebih RM2.3 juta menerusi Kempen Ramadan Raya Tulus Ikhlas, bermula 12 Mac hingga 31 Mei 2024. Timbalan Ketua Pegawai Eksekutif, Perniagaan,...

Politik

Sultan Selangor zahir dukacita terhadap Tan Sri Abdul Hadi Awang susulan artikel yang ditulis Presiden Pas berkenaan pada 20 Februari 2024 dengan tajuk ‘Ketinggian...

Advertisement

Hakcipta © 2018 Borakdaily.com, Powered by OMM.